KONTAKT

KONTAKT

ANNONCERING & SAMARBEJDE:
Ønsker du annoncering eller at indgå et samarbejde, er du velkommen til at kontakte mig direkte på: sandyesko@live.com

LÆSERE!
Jeg gør opmærksom på, at indhold på min blog kan være sponsoreret og/eller indeholde reklame links. Jeg vil markere mine blogindlæg, hvis jeg har modtaget betaling for at udarbejde et blogindlæg. Markeringen vil syne således: (Sponsoreret indlæg) Dog vil indholdet på min blog, altid være udarbejdet af mig selv. Indhold på min blog vil derfor altid være min egen subjektive erfaring, som under alle omstændigheder være min egen personlige beskrivelse. Ofte er links på min blog reklame links! Grundet Bloggers Delight’s store skare af samarbejdspartnere, som ofte bliver opdateret og udvidet. Det kan derfor være svært, at markere hvert enkelt indlæg som værende et indlæg med reklame links, jeg har derfor valgt at markere ALLE INDLÆG med en automatisk påmindelse til dig som læser om, at indholdet kan indeholde reklame links, selvom det på ingen måde har indflydelse på selve indholdet af indlæggene. Markeringen vil syne således: “Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret.” Jeg ønsker hellere at påminde dig en gang for meget, end en gang for lidt.

Har du som læser spørgsmål til indhold, af enhver karakter, på min blog, er du altid velkommen til at kontakte mig, og jeg vil tilstræbe, at besvare dine spørgsmål efter bedste evne og udfra egen erfaring. Kontakt mig over mail eller på nedstående links.


FACEBOOK: SANDY ESKO – INSTAGRAM: @SANDYESKO

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret.

1 kommentar

  • Bo

    Hej sandy. Går du aldrig med dine spinning ringe mere? Jeg synes de klær dig virkelig godt. Det er bare dem som er din personlighed synes jeg.

    Til sidst vil jeg bare sige at du er vanvittig smuk.
    Hilsen Bo

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONTAKT