KONTAKT

Vinder af Paradise Hotel 2014!

Efter at have set programmet fra start til slut og fulgt med på sidelinjen må jeg indrømme, at jeg er ubeskrivelig stolt af mig selv. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke fortrød at jeg ikke smed kuglen. Jeg går heldigvis ikke og mangler noget og har vist alt det jeg har brug for.Jeg kunne ikke gøre det imod en anden og fred være med det. Jeg føler selv at jeg har bevist at man ikke behøves at opføre sig dumt overfor andre mennesker, eller knalde på tv bare fordi man er væk hjemmefra. Jeg synes jeg har gjort det super godt og jeg er fucking stolt af mig selv og min opførelse.

Min eneste kritik ligger på klipningen af programmet: Det fremstår som om jeg stolede blindt på Martin under troskabstesten, men virkeligheden var dog en hel anden. Oh well..

Mit forhold til Martin i dag vil folk nok spørge meget ind til. Hvad skal jeg sige? Vi er hverken nære venner eller fjender. Martin ser jeg på som min partner. Det er et udtryk der ikke findes eller kan forståes i den virkelige verden men kun på hotellet.

Jeg takker og bukker for denne gang. Jeg har haft mit livs oplevelse uden tvivl.

27 kommentarer

 • Frk. Frisk

  Stort tillykke – hvor er fin kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Tillykke Sandy, du er seriøst for sej! Du har håndteret det hele beundringsværdigt og har virkelig fortjent den sejr. Der blev råbt og skreget af tv’et her, da Martin smed den kugle (han er ikke populær her hos os nu!). Men du fik vist Henrik og de andre misundelige en ting eller to. Så meget respekt!! Masser af kærlighed fra dine største fans i Odense. Ps du er den rette Miss Paradise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sad seriøst og råbte af fjernsynet da Martin smed kuglen. Synes simpelthen ikke at han kunne være det bekendt overfor dig. Jeg har virkelig meget respekt for den måde du har været på, og de valg du har truffet inde på hotellet. Så selvom du ikke fik pengene, så er du den mest værdige vinder i mine øjne.

  Fatter ikke dem der ikke ku se hvor sej du har været! You go girl!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Sandy, jeg tror godt du ved at størstedelen af os seere så dig så f*cking meget mere værdig end Martin – jeg tilhører denne gruppe. Mit hjerte sprang sgu et slag over da han smed kuglen, men jeg havde det på fornemmelsen, da han ikke har virket til at spille med hjertet på nogen som helst måde. Han vandt, men ikke uden dig – og selve pengene vandt han ikke, dem tog han!! Det skal du huske i de stunder hvor du måtte ærgre dig. Og ja, så lige til sidst et KÆMPE TILLYKKE med sejren – seje kvinde!

  Fra en anonym paradisefan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paradisefan

  Kære Sandy, jeg tror godt du ved at størstedelen af os seere så dig så f*cking meget mere værdig end Martin – jeg tilhører denne gruppe. Mit hjerte sprang sgu et slag over da han smed kuglen, men jeg havde det på fornemmelsen, da han ikke har virket til at spille med hjertet på nogen som helst måde. Han vandt, men ikke uden dig – og selve pengene vandt han ikke, dem tog han!! Det skal du huske i de stunder hvor du måtte ærgre dig. Og ja, så lige til sidst et KÆMPE TILLYKKE med sejren – seje kvinde!

  Fra en anonym paradisefan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emile

  Til lykke Sandy :D vidste at du ville vinde hele tiden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Du er så smuk og ægte. Og som du selv siger, fred være med det Sandy – nu skal du ikke gå og have dårlig samvittighed, nyd du livet med de ting du har og kan give andre glæde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emile Skjeie

  Til lykke Sandy, vidste du ville vinde hele tiden :D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Respekt herfra Sandy! Det bedste er at du kan se dig selv i øjnene idag. Martin må have SÅ dårlig smag i munden, da det er DIN skyld at han faktisk stod i den finale. Du er en fantastisk person, glem aldrig det!
  Stort knus og respekt herfra.
  Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Ej hvor er det ærgerligt at der ikke er nok penge i at være pladesmed hihi. Du så ud til at ville holde ord. Men havde du måske ikke smidt den ved 400K? Det får vi nok ikke at vide. Tak for et godt program. Du er en sand vinder.

  Jeg må næste år holde øje med at personen med bloggen vinder ;)

  Ha’ det godt. Pøj pøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej sandy
  Tillykke med titlen af vinderen som årets vinder af Paradise hotel
  men det var sgu dumt af Martin at smide kuglen både dig og Martin
  Fortjente at få de penge
  det må virkelig være nedern
  bare at stå der og smide den kugle
  er virkelig ked af det på dine vejene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du har al mulig grund til at være stolt af dig selv Sandy. Du er et super godt eksempel på at man kan være god underholdning, være sjov og festlig og super fornuftig at høre på samtidig og fokuseret på spillet uden at knalde med dem der viser interesse. Har heppet på dig hele vejen igennem, super ærgeligt Martin snød dig. Det troede jeg faktisk ikke han kunne finde på. God vind fremover! Du er en sej tøs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke Sandy. Du har al mulig grund til at være stolt af din opførsel på hotellet og fremtoning på tv- Du var helt klart den mest intelligente pige på det hotel, og Martin den mest intelligente fyr. Jeg heppede på jer hele vejen igennem og var så glad for at Martin opdagede at du var en god partner og spiller! Ærgeligt han smed kuglen, og så for sølle 50.000 ekstra.. Men han må have troet du ville gøre det senere.. Godt gået, og som du selv siger, man kan godt komme langt på PH uden at knalde til højre og venstre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Stort tillykke. Du er den helt rigtige vinder. Og synes du gjorde det rigtige ved ikke at smide kuglen. Martin var bare for dum til ikke at stole på dig. Sååå ærgerligt og ikke fair. Havde sgu undet dig de 250.000 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk.frisk

  Stort tillykke. Hvor er din fine kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Tillykke og rigtig godt gået, mega synd du ikke fik nogen penge :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie s

  hvor er du sej at tage det så flot! det kommer dog ikke bag på mig, da du virker som et rigtig rart væsen:) jeg havde så meget undet dig de 250 kr, for du klarede udfordringerne derinde så flot. tillykke med vindertitlen herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du kan kun være stolt af dig selv Sandy :-) du er den mest reelle person der har tjekket ind på paradise og du har virkelig bevist man ikke behøver knalde eller starte drama, du er fantastisk og du har enhver grund til at være stolt af dig selv. du min rollemodel you go giiiirrl <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Jeg synes du har klaret det så flot hele vejen igennem. At Martin så ikke er mand nok til at gå hele vejen, er en helt anden sag. Anyways, mange gange tillykke herfra, og håber evigt det bedste for dig i fremtiden. Du er et utroligt dejligt menneske. <3 – Bea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LL

  Du er den eneste på hotellet som virkede tro mod sig selv, ikke skiftede “ansigt” og meninger som vinden blæste, og du kan, modsat Martin, være meget stolt af den finale! Du gik ikke på kompromis med dig selv og dine meninger og følelser, for en pengesum!!
  Jeg er helt sikker på, at alle som heppede på dig og Martin, (for jeg holdte lige meget med jer begge to), mistede alt for Martin, da han smed den kugle. HAN solgte SIN værdighed for 300.000 kr.!
  Hvis han så bare havde syntes at han selv var en bedre spiller og fortjente det mere (hvilket han self. på ingen måder var), kunne jeg bedre forstå ham! Men han sagde gentagne gange I var ligeværdige, og I var kommet så langt pga. makkerskab! Men faktum er jo egentlig bare, at han kun var der pga. dig! Han havde ikke fået de jury stemmer uden dig, Sandy!
  Jeg er sikker på, at hver gang han bruger en krone af den præmie, tænker han på dig, og får et stik af dårlig samvittighed lige i hjertet, og så bliver han nødt til at fortælle sig selv og andre, at han gjorde det, fordi han ikke stolede på dig. Men han ved det jo godt med sig selv, at du aldrig ville have smidt den kugle, og at han ganske enkelt bare var pengebegærlig.
  300.000 kr. holder heldigvis ikke hele livet, men det gør din værdighed og kompromisløshed, søde Sandy.
  Et spil er et spil, ja, men du er åbenbart den eneste på hele det hotel, som ikke for hverken penge, TV, pres og chikane, ændrer på sig selv..
  Jeg vil håbe, at hver gang du tænker på den finale, så fyldes dit hjerte med stolthed, og IKKE ærgelse(!!!), Sandy, for det har du nemlig meget, meget god grund til!!!:):)
  Udover at have fået dit livs oplevelse, fandt du også ud af, at du var et godt menneske hele vejen igennem, på trods af alle udfordringerne og fristelserne!
  Jeg ved sgu godt det bare er tosset reality-TV, men blev nødt til lige at få det sagt, haha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig holdt med dig, nærmest siden du kom ind. Og ja, fuck de der penge, du kan se dig selv i øjnene, og det er det vigtigste!
  Jeg synes virkelig du kan være stolt af dig selv, din intelligens og din meget sympatiske side.

  Tillykke med titlen!

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes du fortjener så uendelig meget respekt for din opførsel under hele programmet. Det er så sejt at se en vinder, der ikke har røvrendt nogen, knaldet sig igennem programmet og som har opført sig ordentligt selvom man har været udsat for meget mentalt. Du er et godt forbillede sandy, og du skal være stolt over dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tillykke, Sandy! Du er den eneste i PH dette år som, ifølge mig, virkelig havde gjort sig fortjent til vindertitlen! God opførsel og god taktik :) Surt med pengene, men i det mindste vandt du æren.
  Dejligt med en blog, hvor du løbende har opdateret :)
  – En glad læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Rigtig godt gået Sandy. Du har været ærlig og troværdigt. Det er sådan et liv skal leves:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var rigtig godt spillet sandy du for tjener et stort tillykke ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy det var rigtig godt spillet du fortjener et stor tillykke med det
  Jeg håbede på at du ville vinde ❤️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celina

  hvor er din flotte kjole fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONTAKT