Goodiebox: August 2014!

Goodiebox: September 2014!

Heeej hunnies! Det er nu min 3. Goodiebox, og trods min skepsis så er jeg igen positivt overrasket. Dejligt! Til jer der endnu ikke har fået jeres så kan i tjekke den ud her. Eller jer der overvejer selv at tilmelde jer, jamen se med her :) Shampoo og balsam kan man jo altid bruge! En bronzer og læbestift! INLOVE glæder mig så meget til at bruge begge dele! Nordictan selvbruner, den kender jeg og har brugt den før, tjoé mon ikke den bliver brugt en dag? Og så en ny og spændende creme der bare virker SÅ frisk og sund!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Goodiebox top 3:
1. Teeez Love Triangle Lipstick
2. Bellápierre Mineral Bronzer
3. Uniq10ue Cell Repair

Goodiebox grade:
7/10

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

2 kommentarer

  • Forstår godt, at du er tilfreds! Det ser også ud til, at størrelserne er ret gode! Måske man skulle overveje at bestille – ville i hvert fald glæde mig hver måned til at modtage en goodiebox ; )

    http://modetendenser.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, synes de er super fine :) Det er sikkert ikke altid at der er noget brugbart, men omvendt lader det bare til at der alligevel er? Mascara, shampoo, hårkur, bodylotion.. Ja alle sådan nogle småting man altid godt liiige kan bruge :D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: August 2014!