Goodiebox: Oktober 2014!

Go’morgen Danmark!


sponsoreret-indlaeg

Idag gæstede jeg Go’morgen Danmark sammen med psykolog Anna Bjerre omkring mit indlæg “Skam jer!” Det har jo som nævnt fået helt vanvittigt meget omtale, og jeg må indrømme at jeg er en smule stolt af mig selv. Jeg havde Nathali med derinde, og hun var den bedste støtte nogensinde. Det overraskede vist de søde værter hvor nervøs jeg egentlig var, da jeg jo har lavet fjernsyn før. Men live? Slet ikke det samme. De var rigtig søde og Mikkel Beha Erichsen var SÅ god til at dæmpe mine nerver lige inden showet. Jeg vil egentlig gøre indlægget super kort, og runde af med at sige tusind tak til Go’morgen Danmark for at have mig, det var VIRKELIG en oplevelse. Tusind tak til Nathali min bedsie, der bare formåede at holde mig lige før panikstadiet. Og jeg er så overvældet over at både min familie og venner har gidet at stå SÅ tidligt op, bare for at se showet. Det har været den mest overvældende dag nogensinde, men jeg har et møde i Aalborg nu her. Jeg vil super gerne fortælle meget mere om dagen, men det bliver først imorgen! Kæmpe tak!

Brug for et forbrugslån? Så sammenlign lånevilkårene helt enkelt her.

I kan se programmet HER!

5 kommentarer

 • Jeg syntes det er virkelig fedt du sådan står frem som en frontfigur og siger din mening usødet og råt. Du har så ret i at forældrene skal tage andel i det ansvar de har, for at deres børn ikke falder dybt ned i et stort cyber hul, der er utrolig svært at komme ud af.
  Jeg håber du vil fortsætte denne “kamp” og være en de unge kan se op til og forhåbentligt lære en masse af.
  Netop det at du bruger din berømmelse til et bedre formål, det kan rigtig mange lære af og stor respekt for det, herfra mig :)
  Klem Louise.
  http://www.watchfelt.dk – High fashion for modern watches.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare rigtig sejt gået, Sandy! Det hele må være lidt overvældende, men forstår godt, at du er stolt! Det er godt gået! : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er rocker sej! Giv den gas!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: Oktober 2014!