Backstage! - Go'morgen Danmark

Goodiebox: November 2014

Så har jeg endnu engang modtaget min Goodiebox, og jeg er virkelig vild med den denne gang. Jeg synes den var utrolig skuffende sidste gang, fordi det var slet ikke produkter jeg anvender. But this time? Matas fugtmaske, mascara, lipgloss, Gucci parfumeprøve, highlighter og base, og meget mere. Så lækkert. Navnet på boxen er Winter Wonderland, og lever perfekt op til temaet. Selv Gucci duften som ikke nåede toplisten, kunne jeg sagtens finde på at ønske mig duften til jul? Den er VIRKELIG frisk og lækker.
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Goodiebox top 3:
1. Gosh intense lip colour.
2. So Susan Wonderlight.
4. Max Factor False lash effekt

Goodiebox grade:
9/10

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

1 kommentar

  • Vinicius från Malmö

    hej.
    Jag har precis kollat klart på paradiset. Du är fantastisk.
    ♥️ im in love girl

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Backstage! - Go'morgen Danmark