STYLEPIT: 400 SKO TIL UNDER 400 KR ?!

GOODIEBOX: Marts 2015!


DAILY DARLINGS er temaet for denne måneds Goodiebox, og det må man sige at Goodieboxen er! I denne måneds Goodiebox finder vi nemlig noget HELT særligt! Nemlig THE BODY SHOP FUJO GREEN TEA BODY BUTTER! – Så tænker i nok, hvorfor det er så særligt, og det skal jeg fortælle jer. For lidt mere end en uges tid siden, besøgte jeg Body Shop butikken i Aalborg, her fik vi et lille preview på deres helt nye og ikke-lancherede Body Butter. Jeg fik en lille prøve på den med hjem – Og jeg ELSKER den! Den er virkelig lækker. Ikke engang The Body Shop sælger den endnu, så det er SÅ fedt at vi med Goodiebox får lov til at prøve den langt før alle andre.

Det var virkelig skønt at se GLOMINERALS JEWL EYE PENCIL – Og så i brun! Jeg laver tit smokey eyes, men jeg laver dem altid i brun, fordi jeg synes de helt sorte er et “for tungt” look. Denne eye pencil er helt ideal! Den er tyk og blød, glider lidt henover huden, og så har den, den smukkeste brune farve med glimmer. Så den er mega fed at anvende når man går ud.

En anden super fed ting i månedens Goodiebox er HUMAN KIND HAND + ELBOW + FOOTCREAM! Det er ikke et produkt jeg umiddelbart ville gå i butikken og købe, fordi det er ikke noget jeg tænker over, at jeg har brug for. Derfor er det så lækkert at få produktet i min månedlige Goodiebox – Products you don’t even know you need! Den dufter faktisk meget specielt, men på den lækre og forfriskende måde – Now I know I need it.

Der var også lidt lækkerier, som bl.a. te og chokolade (Chokoladen overlevede ikke ret længe) en lille shower butter fra Nivea med Shea Butter, som er noget af det lækreste og mest blødgørende man kan anvende til sin hud. Og sidst men ikke mindst en festlig neglelak fra APPEAL 4! Jeg synes farven er super cool, og glæder mig til at prøve den. Månedens Goodiegrade er igen i top! Primært Body Butteren fra The Body Shop som endnu ikke er udkommet i butikken, det giver virkelig points herfra!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


Goodiebox top 3:

1. THE BODY SHOP FUJI GREEN TEA BODY BUTTER
2. GLOMINERALS JEWL EYE PENCIL
3. HUMAN KIND HAND + ELBOW + FOOTCREAM

Goodiebox grade:
8/10


1. HUMAN KIND HAND + ELBOW + FOOTCREAM // 2. THE BODY SHOP FULI GREEN TEA BODY BUTTER // 3. APPEAL4 NEGLELAK // 4. NIVEA CREME SMOOTH SHOWER CREAM // 5. GLOMINERALS JEWL EYE PENCIL // 6. TEAPIGS LIQUORICE & PEPPERMINT // 7. BARU DREAMY CHOCOLATE HIPPO(Tilmeld dig og få din egen Goodiebox HER!)

2 kommentarer

  • Jeg har virkelig overvejet goodiebox abonnementet! Synes du det er pengene værd? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det synes jeg helt sikkert at det er. Jeg elsker at prøve nye produkter, jeg elsker at blive overrasket, og jeg elsker at der tit er ting som man ikke selv nødvendigvis har tænkt over at man har brug for :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLEPIT: 400 SKO TIL UNDER 400 KR ?!