THE PERFECT MAKEUP ORGANIZER FRA COCOPANDA

12 CRAZY ASOS KJOLER & 70% SALE !!!

1. LITTLE MISTRESS FLORAL LACE PROM DRESS // 2. AX PARIS METALLIC JAQUARD SKATER DRESS // 3. AQ AQ UPPER MINI DRESS WIH PLUNGE NECK // 4. ASOS CROSS STRAP BANDAGE DRESS // 5. GLAMOROUS BANDEAU DRESS IN SEQUINS // 6. LITTLE MISTRESS PETITE ONE SHOULDER DRESS WITH EMBELLISHED WAIST


Lige nu har ASOS et stort udsalg med alt fra kjoler, sko, toppe, lingerie, jakker og bukser. Der er op til 70% at spare hvis du shopper lige nu, da det kun er i et begrænset tidsrum. Jeg har lige plukket 12 crazy kjoler, som jeg synes er super vilde, og som jeg ville elske at have på! Jeg har lidt den holdning til, at kjoler bare skal være vilde, unikke, og så langt fra lowkey som overhovedet muligt. En kjole skal altså være noget kun speciel, hvis jeg skal barbere ben for at hoppe i den – Og længere er den bare ikke!

 SE HELE UDSALGET PÅ ASOS HER!


1. JARLO TALL PLUNGE KEYHOLE MAXI DRESS // 2. ARROGANT CAT EMBELLISHED SEQUIN BANDEAU DRESS // 3. ASOS PETITE BANDEAU DRESS WITH PEPLUMM // 4. ASOS SHEER PANEL LACE BODYCON // 5. TRAFFIC PEOPLE FLYAWAY DRESS IN FOIL PRINT // 6. FOREVER UNIQUE IRIS MAXI DRESS WITH EMBELLISHED MESH SLEEVES

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT MAKEUP ORGANIZER FRA COCOPANDA