12 CRAZY ASOS KJOLER & 70% SALE !!!

GOODIEBOX: APRIL 2015!


FORÅRSFEBER er temaet for denne måneds GOODIEBOX, og det kan man se. DEN HAR SKIFTET FARVE! Istedet for sort, er den kommet i den sødeste babypink farve. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det er permanent, men sød er den i hvertfald. I undrer jer måske over, hvorfor jeg kan blive så excited over boksen? Men jeg bruger kasserne til at opbevare min makeup. Jeg har et kæmpe bord hvor jeg har brugt 10 kasser til at organisere min makeup og produkter (Og jeg mangler virkelig flere) Men det er super smart.

For dem der ikke ved det, så er GOODIEBOX et super fedt koncept der går ud på, at man betaler et månedligt beløb, og så får man hver måned tilsendt en Goodiebox med lækre, nye, kendte og ukendte skønhedsprodukter. Så man giver lidt sig selv en hemmelig lille gave hver måned. Man er sikret at indholdet af Goodiebox’en har en højere værdi, end hvad man betaler, og der er som minimum 1-2 fullsize items, så det er altså ikke bare små prøver, men reelle produkter man kan bruge i hverdagen. Det er desuden en god måde at komme ud af sin comfortzone, og prøve nye og spændende produkter.

I Aprilboxen finder vi hele 7 produkter denne gang (Awesome!) Her iblandt, en foam til at lave naturlige bølger, body lotion med honning, en anti-cellulite lermaske (Spændende!?), en cheek and lip tint, eyeliner, makeupfjerner + ansigtsrens + toner og en parfumeprøve! – Når man lige hurtigt tager et kig ned i Goodiebox’en, så er der 2 produkter der er super iøjefaldende. First of all er jeg super spændt på at prøve DM SKINCARE CLAY ANTI CELLULITE, som er en lermaske man putter på kroppen (Må IKKE komme i ansigtet, da den er for stærkt) og den skal så stimulere huden, og hjælpe mod appelsinhud. Den glæder jeg mig virkelig til at prøve. Den næste ting er MEME CHERISH LIP AND CHEEK TINT, jeg har hørt om tints før, det ligner faktisk bare farvet vand, en meget våd neglelak, men den giver kinderne og læberne farve som man kan bruge under eller istedet for rouge og læbestit. Super smart fordi det ikke smitter af, som en læbestift jo gør. Og jeg kan allerede fortælle jer at bodylotionen er virkelig lækker og fugtgivende og dufter skønt!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


GOODIEBOX TOP 3:

1. DM SKINCARE BLUE CLAY ANTI CELLULITE
2. TRESEMME PERFECTLY (UN)DONE SEA FOAMING SPRAY
3. RITUALS HONEY TOUCH BODY LOTION

Goodiebox grade:
7/10


1. TRESEMME PERFECTLY (UN)DONE SEA FOAMING SPRAY // 2. RITUALS HONEY TOUCH BODY LOTION // 3. MEME CHERISH LIP AND CHEEK TINT // 4. GOSH LONG LASTING EYELINER PEN // 5. EUCERIN DERMATO CLEAN 3IN1 CLEANSING FLUID // 6. DM SKINCARE BLUE CLAY ANTI CELLULITE // 7. YVES SAINT LAURENT L’ECLAT PARFUME(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

2 kommentarer

  • Jeg har virkelig overvejet mange gange om jeg skulle tilmelde mig Goodiebox, men det der med at være på SU og så have ENDNU en fast udgift, ved jeg ikke lige, om jeg er frisk på..
    Nanna // Bottledindenmark.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det er jo lige det! Og lade mig sige det sådan – Hvis du først har modtaget den én gang, så opsiger du det ikke :D #INLOVE!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 CRAZY ASOS KJOLER & 70% SALE !!!