GOODIEBOX: APRIL 2015!

Hair extensions fra Chloe’s + Mine personlige Hair extensions tips!


For en uges tid siden kom mine helt nye hair extensions fra CHLOE’S ind af døren. Og hvis der er noget jeg går op i (Udover makeup) Ja, så er det altså bare hair extensions. Chloe’s er kendt i Sverige og Finland, men har først for nyligt lanceret deres danske hjemmeside. Så udelukkende for jeres skyld (Yearh right), skulle jeg jo prøve dem. – Nej, det er vigtigt at prøve nye hair extensions, fordi de faktisk er med til at ændre ens look, også selvom man i forvejen bruger extensions.  Der er 27 farver at vælge i mellem, men jeg har købt disse CHLOE’S CLIP IN HAIR EXTENSIONS KLASSISK BLOND #60 Indtil videre forhandler de kun Clip in hair extensions, og det passer mig perfekt, da det er det eneste jeg anvender. Clip in, extensions er det letteste, billigste, og det mest behagelige, synes jeg. Så er det rigtigt nok, at man skal bruge tid på, at tage dem i om morgenen, men du sætter dem selv som du ønsker, og kan derfor lave alle frisurer, fordi du selv placere dem så tendserne netop IKKE er synlige. Hvorimod alle andre metoder er placeret fra start, og det er derfor rigtig beværligt (Hvis overhovedet muligt) at f.eks. sætte håret op, uden at man kan se tendserne.

Jeg startede med at vaske ca. halvdelen af mine hair extensions i silver shampoo, og ja, kun halvdelen, fordi jeg gerne vil have lidt spil i håret, uden at det er tydelige striber. Og jeg sørgede selvfølgelig for, at pleje dem efterfølgende. Jeg er rigtig begejsteret for hvor lækker en kvalitet håret er (Som i kan se på måden hvorpå jeg går amok på billederne, for fanden Sandy) .. For det første er det rigtig glansfuldt, men hver enkelte bane er rigtig kraftfuld og tyk, så der er VIRKELIG meget hår. Samtidigt er håret lidt “Tungt” som gør at det falder på en mere naturlig måde, men uden det tynger nedad, på en grim måde – OVERHOVEDET! Det er faktisk rigtig svært at forklare helt konkret, fordi jeg tror egentlig, at det er noget der skal mærkes. Men det er vel en fornemmelse af, at håret er mere levende, end hvad jeg har prøvet før. Jeg er i hvertfald mere end bare tilfreds. Jeg har anvendt hair extensions i godt 8 år (Og jeg er har allerede fortrudt at jeg har skrevet det, for shit jeg lyder gammel?!) Men jeg har prøvet utrolig meget. Og til dig der gerne vil ud og prøve nogle hair extensions, som gerne vil have et fyldigt men naturligt look, så er det Chloe’s du skal have fingerne i. Trust me! Desuden kommer de i en super smart opbevaringskasse, så når du ikke bruger dem, at de hverken bliver støvet, udsat for sollys, osv. Og så hvis man som mig, rejser en del, ja så bliver de ikke filterede, i en billig plastikpose eller toilettaske. Et musthave jeg ikke anede, at jeg havde! Yay! Nu får i også lige en håndfuld af mine personlige tips til hvordan man får et pænt look med hair extensions, men også hvordan man kan få dem til at holde op til et år (Og så er 8-900 kr pludselig godt givet ud for hair extensions)

TIPS TIL AT FÅ HAIR EXTENSIONS:
1) Hvis du vil have en ordenlig kvalitet i Clip in Hair extensions koster de 7-900 kr. Dernæst vil jeg mene at alt over 1.000 kr, er overpris, da du kan få en udemærket kvalitet til de penge. Samtidigt skal du holde dig fra dem, der er billigere, de er ikke pengene værd!
2) Brug dine bedste hårpleje produkter til dine Hair extensions, da de bliver vasket mere sjældent, og de skal have ultimativ pleje.
3) Køb evt. 2 forskellige nuancer af hair extensions (Dvs. 2 pakker), del dem op i 2, så der er mere farvespil, hår er sjældent 100% ensfarvet! – Dette leder også videre til 4)
4) Opdel dine extensions i min. 2 kategorier, extensions du flader, eller bølger lidt. Extensions du krøller fuldt ud, På denne måde slider du ikke på dit ene sæt, men får 2 sæt, der kan holde op til et år – Og på denne måde bliver dit lange og fyldige hår, ikke en dyr oplevelse! (Har du altid fladt eller krøllet hår, så gem den anden halvdel, til de trænger til, at blive skiftet ud)
5) Når dine extensions bliver slidte, og du synes, at du trænger til nogle nye, så smid dem ikke ud. Klip de slidte spidser af, og når dine nye extensions kommer, så gem 1-2 baner du kan blande ind, med de helt nye. På den måde ser det også mere naturligt ud, og ikke helt fake barbiehår.
6) Genbrugsfasen er slet ikke overstået, de slidte extensions der er blevet for korte, ja de er PERFEKTE at bruge til opsat hår i en hestefale eller knold, da de giver masser af volume!

Vola, du har lige sparet tusindvis af kroner & fået små 2 pakker hair extensions til at række et helt år! (Sig endelig til, hvis i vil se flere billeder, jeg har nok 10 stk crazy hair whipping billeder, og ja jeg gik lidt i selvsving, who’s to blame, håret er FANTASTISK!)


CHLOE’S CLIP IN HAIR EXTENSIONS KLASSISK BLOND #60

28 kommentarer

 • Nina

  Vil du mene at det fungere fint at farve hår extensions? Jeg er nemlig farvet rødhåret, og jeg synes at det er svært at finde extensions der i forvejen passer til hårfarven :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil mene, at det er rigtig besværligt af flere grunde. (Jeg er ikke frisør, men har selv eksperimenteret)
   1) Dit hår reagerer på én bestemt måde af hårfarveningen, dvs. hvis du har fået dit hår med én farve, og du putter den samme farve i nye extensions, så er det ikke sikkert, at de reagere ens, og ender med at matche dit hår.
   2) Hårextensions er ALLER bedst fra ny af, du skader dem rigtig meget ved at farve dem hårfarve, da de ikke bliver plejet af de naturlige olier der kommer fra hovedbunden (Noget alá det) Så det er bare SÅ synd at smadre dem med hårfarve.

   Hvis du SKAL farve dine hairextensions ville jeg gøre følgende.
   Købe en hårbombe (Og ikke farve) Hårbomber er LANGT mindre skadende end hårfarver. Farven fra en hårbombe går næsten helt ud i vask, men fordi du ikke vasker dine extensions så ofte som dit eget hår (Går ud fra vi taler clip in nu) så kan du sagtens nøjes med en hårbombe, og skåne dem så meget som muligt.

   Men inden du smider en hårbombe i dine extensions, ville jeg tage dem med til frisøren, spørge dem, hvilken hårbombe du skal købe, som vil efterligne din egen hårfarve mest muligt i dine extensions – Men medbring dem, så frisøren kan se dem og bedst muligt vurdere.

   Dernæst ville jeg starte med en LILLE tot først, og se om det overhovedet matcher, så du ikke kommer til at fejlfarve alle dine nye extensions.

   Det er nok mit bedste råd :) Aldrig farve i extensions, men prøv en hårbombe, så skal du bare huske at når du så vasker dine extensions, at de nok skal have en tur mere med hårbomben, da de falmer af sol (Som vi forhåbentlig snart får) og flad/krøljern osv. Men på den måde ender de med at forblive sunde. :)

   Håber det kunne bruges :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Lækkert hår, er dit 50 cm eller 60 cm det ser langt ud ? :)
  Og hvad anbefaler du man vasker det i? Altså shampoo, kur og balsam .. Og hvilke mærker er godt til extensions?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er 50cm!

   Jeg ved faktisk ikke hvad der er bedst til hair extensions, nogle siger argan olie, andre siger nogle andre mærker. Men hvad jeg sådan har kunnet fornemme er, at alle anbefaler noget yderst nærende og fugtgivende, netop fordi de ikke bliver plejet på samme måde, som ens rigtige hår.

   Jeg giver altid mit hår en tur i silver (Det er ikke sundt) – Nærerende/olie lignende hårkur – Balsam – Dernæst en leave in conditioner (Her bruger jeg Milk Shake) – Og sidst Argan olie. De får hele turen, og jeg bruger de bedste produkter som jeg lige ligger inde med, og der spares ikke – Igen fordi det er mere sjældent at det bliver plejet.

   Men nogle produkter mod tørt hår er det bedste, fordi extensions bliver bare slidte og tøre før eller senere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Okay, jeg blev klogere.. Tak :)
   Hvad med varmebestyttende et eller andet ? Hehe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke bruger det, men de få produkter jeg ha anvendt som har været varmebeskyttende, har jeg ikke brudt mig om, og så tror jeg at nogle af mine plejeprodukter i forvejen er varmebeskyttende :D? Så det vil jeg i hvertfald ikke udtale mig for meget om, jeg ved simpelthen ikke nok om det :) Beklager :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sandy!
  Ville høre om du får klippet dine extensions til (eller om du muligvis selv gør det) eller om du bare bruger dem som de er, når du får dem :-) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej sandy .

  Tusind tak for de fede råd, har aldrig tænkt på a købe to pakker med forskellige nuancer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er en god idé, det gør jeg nogle gange, hvis jeg intet har “På lager” :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Kan se a hele min kommentar ikk kom med derfor den ser så kold ud :( havde spurgt hvordan du sidder dem i dit hår, ikke hvor osv. Men turperrer du det eller hvordan? Skal tit lige sætte mine fast en ekstra eller et par gange i løbet af dagen :/ fordi den sådan tipper . Også ville jeg hører om man ikke måtte se dig uden ekstensions ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! – Jamen, jeg bruger altid tørshampoo, det fjerner shine, og det glatte i håret, og så en let tupering, så glider de ingen steder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Fedt, tusind tak for det :D hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Kan du ligge et billede ud af selve clipsene så man kan se hvordan de ser ud?
  Vil gerne være helt sikker på de ikke kan ses, når man har dem på. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan et billede har jeg faktisk ikke! – Men det kan man ikke :) – Det er de små, der fåes nemlig nogle tendser med store clipse, det er de her ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kunne du måske lave en video, hvor du sætter dine extensions i? :)
  Jeg har nemlig haft hot fusion extensions i, i mange år og mit eget hår er skadet, men bliver ved, da jeg ikke kan undvære håret. og har tænkt på glips, så mit eget hår kan få ro og måske vil vokse igen. :)
  Men er nemlig ikke sikker på om jeg ville sætte dem ordentlig og de kræver nok en del tid at sætte i og når man så er alene med to små børn, kan de være svært om morgenen. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tager helt sikkert tid når håret skal være nede og clipsne skal dækkes – Men hvis du i hverdagen er okay med opsat hår tager det INGEN tid.
   Men jeg må hitte ud af at lave en guide, tror faktisk jeg engang havde en, men den er vist forsvundet igen. Pis også! Men det er i hvertfald utrolig simpelt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Eeeeejj, det ville være super, hvis du kunne ligge en guide ud med det. :) :) Jeg er nemlig bedst til at ha’ håret nede. :/ Jeg har samtidig også så meget brug for fylde øverst på hovedet, det er så tyndt mit eget, øv, det er så ærgeligt at jeg har smadret mit hår sådan. :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Disse ekstensions i #60 er de så lyse som på billedet? Jeg er meget lys blond og jeg synes ellers kun at det er platinblond der passer.. Men på billederne ser de nu meget blonde ud? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har du kun én pakke af 140 g. i? :-) Er i tvivl om jeg skal købe 2. Så løber det også bare op synes bare ikke 140 g. lyder af meget. Mvh. Simone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tusind tak for dine gode råd har du lavet et indlæg om hvordan man kan sætte ekstensions i? Både i fladt/krøllet men også meget gerne opsat. Har altid synes det har været svært ved clips og har derfor også haft cold i masser af gange men det holder desværre ikke særlig længe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ava

  Bare lige for at høre – hvor længe holdte dine Chloe extensions? Overvejer nemlig at købe dem.🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De holder faktisk rigtig godt og længe, jeg kan få dem til at holde 3-4 måneder, men jeg går meget med håret oppe uden at udsætte dem for varme, hvilket self. spiller en stor rolle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: APRIL 2015!