Goodiebox: Maj 2015!

Freddy WR.UP bukser fra FitFashion!!!


Jeg viste jer jo mine LYSEGRÅ WR.UP BUKSER her forleden i indlægget HER! Og så tænkte jeg, at i måske gerne ville se det andet par? (En eller anden undskyldning skal jeg jo bruge for, at flashe hvor lækker man er i WR.UP bukserne?) – Jeg synes faktisk, at vi allesammen skal sætte os ned, og skrive et takkekort til FITFASHION for at have bragt Freddy WR.UP bukserne til Danmark, helt seriøst, det skylder vi piger altså. For der er ingen andre bukser, der nogensinde bliver købt af piger der har prøvet disse. Men dem jeg har på, på billederne, det er de mørkebrune (Find dem HER!) Jeg synes faktisk, at der er lidt khaki over dem, som faktisk jeg håbede på, da jeg shoppede dem hjem. Det kan da også være mig der er lidt farveblind, det skal jeg så ikke kunne sige, men det synes jeg altså (Yay)

WR.UP bukserne er jo de eneste bukser på markedet, der er designet til at fremhæve formerne og ja.. Løfte måsen? Faktisk forstår jeg ikke hvorfor, der overhovedet findes andre bukser, efter jeg har købt dem?

Jeg tror jeg nævnte det i mit tidligere indlæg, men nu siger jeg det altså igen. Det er de meste elastiske bukser, og man kan sætte dem lige så høj/lavtaljet som man vil. Så selvom det ligner et toturmonster from hell sådan stramhedsmæssigt, så er de faktisk mere behagelige end almindelige jeans? And I still don’t get why? Jeg er head over hills inlove, og i ser mig aldrig i andre bukser end Freddy WR.UP (Med mindre de selvfølgelig er til vask haha!) Jeg har faktisk allerede luret samme model i sort & demin bukserne som jeg ikke ved, hvordan jeg vil leve uden?


WR.UP SKINNY FIT MØRKEBRUN

 

 

2 kommentarer

 • Ida

  Hej Sandy!
  Tak for en skøn og ærlig blog! :)
  Hvilken størrelse bruger du? Jeg sidder på Bornholm og skal bestille dem hjem, men hvordan er de i størrelserne? :D har tabt mig ti kilo og synes jeg trænger til nogle fede bukser !! :D

  Hilsen en trofast læser fra solskinsøen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida, der er en HELT DETALJERET størelsesguide på deres hjemmeside, som jeg synes du skal bruge. Der er billede af hvor du skal måle dig henne osv.
   Derudover skriver de, at hvis man ligger mellem 2 størrelser (Altså i følge størrelsesguide) så skal man tage den største, fordi de godt kan virke små i størrelsen.
   De er super elastiske (Så de hverken virker eller føles ikke små) men fordi man skal være omhyggelig med stoffet, skal man tage den største størelse, hvis man vel og mærket ligger mellem! – Du bliver SÅ glad for dem, vent og se! Og tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: Maj 2015!