Freddy WR.UP bukser fra FitFashion!!!

GOODIEBOX: JUNI 2015!


Så er den længe ventede GOODIEBOX her endelig! Jeg har virkelig glædet mig, og haft rigtig høje forventninger til den, som faktisk er nået. Juni boxen’s tema er BEACH BABE! Og jeg synes faktisk, at indholdet lever rigtig godt op til temaet. Til dem der ikke kender GOODIEBOX, så betaler man et månedligt beløb, for at modtage en lækker box, sprængfyldt med produkter til en langt højere værdi, end man selv betaler. Jeg har selv snart været medlem i et år! Det er en GENIAL måde til at opdage, prøve og eksperimentere med nye skønheds- og kosmetik produkter. Denne måneds box har en værdi af ca. 590 KR!!!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

I denne måned er der 5 produkter. Der er en solcreme, mascara fra Benefit, INSTABLUR 2-in-2 makeup og hudpleje fra THE BODY SHOP, Gold Tattoos, og en lidt speciel saltvandsspray! Det aller første der sprang i øjene på mig, var GOLD TATTOOS. Jeg har faktisk lige skrevet om dem HER! Om hvor glad jeg er for dem, hvor fede jeg synes de er, hvor nemme de er at bruge og hvor meget de virkelig pifter et outfit op! Den ENESTE grund til, at de er endt helt ned på en 3. plads, er fordi jeg i forvejen har dem, ellers var de strøget helt til tops! De kan forresten købes lige nu på tilbud på COCOPANDA! – Dernæst ved jeg, hvor mange der er super glade for mærket Benefit, men jeg kender faktisk ikke så meget til det. Jeg har dog hørt rigtig godt om det, så super mange points til Goodiebox, for at have fundet et produkt fra Benefit.  Hver måned er der jo som minimum ét fullsize produkt (Så man ikke bare får en masse små sampels, men reelle produkter man kan blive glad for, og anvende igennem længere tid) Denne måneds fullsize item er Broaer Cold Mist, det er en saltvandsspray, som gør håret mere mat og råt, og giver de der lækre naturlige beach waves. Den giver både volumen, men der er faktisk også UV beskyttelse i, så den er super fin at bruge når man er ude i solen.

Men det mest iøjefaldende produkt denne gang er THE BODY SHOP INSTABLUR! Det er en 2-in-1 makeup OG hudpleje. Den har vundet “Årets makeup produkt” til Danish Beauty Awards, ja, så er der vist ikke så meget mere at sige til det? Den holder huden mat, skjuler porer og urenheder, og så skulle den også sørge for, at din makeup holder længere! Den er jo beregnet til, at man kan holde en “Filter-fri” sommer therefore the name “Instablur” Genialt siger jeg bare!

Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på ca. 590 KR!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3:

1. THE BODY SHOP INSTABLUR
2. BROAER COLD MIST
3. GOLD TATTOOS

Goodiebox grade:
9/10


1. BROAER COLD MIST // 2. ETREBELLE SUNSCREEN SPF 30 // 3. GOLD TATTOS // 4. THE BODY SHOP INSTANLUR // 5. BENEFIT COSMETICS THEY’RE REAL! MASCARA (Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freddy WR.UP bukser fra FitFashion!!!