Se hvad jeg har shoppet hjem idag! ..

Outfit of today // A waterfall of mocha ..


Jeg fik den endelig! Min perfekte forårs-sommeraften-efterårs jakke-trench-coat-halløj-whatever.. Yaaaay! Jeg har shoppet den hjem fra BOOHOO for ikke så længe siden. Jeg havde faktisk fået en lignende i gave fra min veninde Anne, men tror i, at jeg gik med den 2 gange, før jeg efterlod den på et diskotek (Og jeg går ALDRIG i byen, guess that’s why) ..

Anyways, den her vil jeg viiiiiiirkelig varmt anbefale, den så så tynd og luftig i stoffet, så har den ikke det der: “Jeg er 5 år, og har røvet min mors klædeskab” -looket, altså den er ikke for lang, så den er short girl friendly. Jeg ELSKER den! Den er måske unødvendig til sommerdagene, men sommeraftener? Og når der bliver køligere? Ja den er perfekt til skole start, hvor der er koldt om morgenen. Jeg forguder den, og den har fået en hellig plads i mit klædeskab. Jeg har købt den i Mocha, men den fåes også i sort, sand, creme, og nude lige HER!

RABATKODE:
20% på NEWIN: ALLYOURS
10% ekstra på SALE: PLUS10


ELLA CREPE BELTED WATERFAL DUSTER

18 kommentarer

 • Susanne

  Hvor ser den fin ud . Har du nogensinde sendt noget retur? Tænker hvad det koster i Porto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Super, så må jeg prøve bestille den . Tak for svar..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimberlie

  Linket virker ikke helt, har du et nyt evt.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hva størrelse tog du jakken i? Er 1.59 så er lidt bange for jakken bliver for lang. på billederne ser den meeeeget lang ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er onesize og jeg er kun 1.65 selv, synes ikke den er så lang. Self. går den ned over måsen, men den er ikke ankellang :)
   Tror du vil blive glad for den, til trods for du er 1.59 :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tak for hurtig svar det fordi du har sat to forskellige link ind – der hvor man kan trykke på HER kommer man til en anden jakke – en der hedder elsa

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh for søren! Det er en FEJL! Jeg retter det med det samme :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvordan er den størrelsesmæssigt? Jeg har nemlig rimelig store arme/brede skuldre, så er bange for, den bliver for lille.

  Og forresten, handler du tit over Boohoo? Er siden troværdig nok og ligetil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er som den skal være i størelsen og lidt elastisk – Det er den side jeg altid handler fra, og det er min YNDLINGS side af alle :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Okay. Der er vel ikke andet for, end at tage chancen :-) I hvert fald, tak for svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Try it :D Ellers forsøg dig med sidens størelsesguide hvis den kan hjælpe :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Sandy! Super fed jakke, overvejer virkelig at købe en også i mocha. Men jeg synes at farven er lidt anderledes når man kigger på hjemmesiden og på dine billeder. Den er lidt mere lilla på dine billeder, er den også sådan i virkeligheden eller er det evt bare en redigering du har brugt på? :-) Ville nemlig bare blive skuffet hvis jeg fik den hjem i lilla-agtig, istedet for den mocha på siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har næsten ikke redigeret de billeder i indlægget, skal ikke kunne sige om det driller lidt alligevel?, synes nu ikke den virker lilla :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den klæder dig meget! Tror du der kommer told på, hvis man bestiller flere ting inde på hjemmesiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det er i england og jeg shopper derfra hver måned stortset og jeg har aldrig oplevet det :) Køber også altid flere ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har shoppet hjem idag! ..