ALT OM MAKEUP ORGANISERING + TILBUD!


Det her er det absolut tætteste jeg nogensinde kommer på, at lave et indretnings indlæg (Og det er stadigvæk meget langt fra) Men hvis der er noget, som jeg går op i, og hygger med, så er det faktisk at organisere mine kosmetik og beautyprodukter. Det er en sygelig fetish, men jeg ELSKER det! Mit tøj er kastet alle vegne, har ikke styr på noget, men min makeup? Den skal være lige ved hånden, der skal være systematik og struktur. Og jeg hygger mig så meget med det – Plus det ser lækkert ud!

COCOPANDA har det bedste udvalg af makeup organiseres, og jeg bliver helt vild hver gang jeg tjekker deres udvalg (Se det selv HER!) Der er flere ting, som jeg gerne vil vise jer.  First of all, er der disse akryl organizers og de fåes i virkelig mange varianter. De kan også bruges til smykker, det er som sådan op til en selv. Pt. har jeg for meget makeup (Man kan aldrig have for meget makeup) til at udelukkende kunne opbevare det i akryl organizers, men jeg har også virkelig latterligt meget makeup.. Virkelig .. Men har man nu en mængde kosmetik som faktisk kan retfærdiggøres, så kan man sagtens opbevare al sin makeup i dem. De 2 akryl organizers som jeg har er SHELA’S OPBEVARINGSBOKS I 2 DELE & SHELA’S OPBEVARINGSITUI BREDT – Jeg har faktisk mange flere, men dem bruger jeg til smykker. Det jeg elsker ved netop disse 2 er, at der er plads til lidt større produkter, end blot lipglosses og læbestifer, det kan man også se på billederne, der er rent faktisk plads. Jeg synes, at det er den absolut lækreste måde, at opbevare og organisere sin makeup. Det ser nemlig bare så lækkert ud, samtidigt med, at man faktisk kan SE produkterne, og de ikke er proppet ned i en slidt toilettaske.

.. Men er man lige lidt vildere og klar til virkelig at springe ud i det store kosmetik-organiserings-projekt så vil jeg af hjertet anbefale (Som jeg har gjort før) SHELA’S ROTATING COSMETIC ORGANIZER! Den hvide som jeg har, er vist udsolgt, men den sorte er stadigvæk tilbage, og den er så så fed! Der er så meget plads, både til at specifikt organisere sine små ting, men også plads til større produkter. Udover at den SER godt ud, så er den PRAKTISK fordi den kan rotere. Det er sådan en rigtig ‘fin’ følelse man får, når man sidder der og lægger makeup og rotere den rundt. Ihh! Det føles så lækkert, og jeg elsker det!

Sidst og aller aller ALLER VILDEST så er der denne sag, som jeg lige har fået anskaffet mig. Det er min favorit, og det mest ultimative (Jeg bliver høj bare af at skrive om den!) Men det er SHELA’S LEATHER COSMETIC CASE! DEN ER SÅ FED OG DER ER OVER 50% PÅ DEN LIGE NU?! .. Det er en opbevaringstaske som er så fantastisk, at jeg ikke ved hvordan, jeg har undværet den så længe? Først og fremmest kan den bruges som ganske almindelig opbevaring, altså at man bare har sin makeup i den til dagligt, det kan sagtens lade sig gøre (Igen, hvis man har en almindelig mængde makeup) Det er altså noget pænere og federe end en slidt og roddet toilettaske. Men det som jeg personligt vil bruge den til er, når jeg er ude og rejse, så er det så irriterende at pakke ud, alt er roddet, man kan ikke finde tingene, ens hotelværelse er bare bombarderet med vådt badetøj, gårdagens stiletter, fladjern og makeup alle vegne. Med med den, har man jo faktisk en ærlig chance for, at kunne finde sine ting. Jeg kan love jer for, at hvis jeg overnatter ude, så er det den jeg medbringer, ikke nødvendigvis fordi jeg fylder den op med produkter, men mere fordi, at jeg stadigvæk kan have det organiseret og beholde overblikket. Den har desuden en strop, så man kan have den over skulderen – Plus der er et stort rum, så man sagtens kan have shampoo, balsam, og lignende store ting med sig udover sin makeup! I’m simply inlove ..

!!! DET HELE ER PÅ TILBUD LIGE NU !!!
(Se hele udvalget HER!)
20% på akryl opbevaring 25% på den roterende makeup organizer – OG HELE 52% på den kæmpe store og lækre makeuptaske! Hvis du desuden køber for 399 så får du 50% på ét item under ‘Shela’s opbevaring’ – Eks: Du køber den roterende makeup organizer, og lidt makeup til du rammer 399 kr, så får du yderligere 50% på store makeup taske, som der i forvejen er 52% på, dvs. du får den til 1/4 af normalprisen (75%)

Så det er NU du skal slå til, hvis du selv vil have fingrene i én eller flere af disse opbevaringsmuligheder, og gå i gang med det hyggelige organiseringsprojekt. Der er i hvert fald for enhver smag. Jeg er slet ikke færdig, er kun lige gået igang. Men det er så sjovt at gå og nusse med!


SHELA’S OPBEVARINGSBOKS I 2 DELE // SHELA’S OPBEVARINGSITUI BREDT // SHELA’S ROTATING COSMETIC ORGANIZER // SHELA’S LEATHER COSMETIC CASE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mrs. Grey #Want