12 ASOS KJOLER UNDER 150 KR !!!

Fall essentials 20%

Jeg er har forelsket mig lidt i denne bluse, moden siger jo, at disse ‘flettede’ (?) bluser er meget moderne. Men fordelen ved netop denne er, det er den som jeg har set, der ser varmest ud. Og så fåes den i de flotteste farver. Jeg har primært kun set dem enten uden ærmer, eller i en lidt ærgelig og kedelig grå farve, og jeg er ikke den store fan af grå. Men Khaki, mocha, creme, beige og alle andre jordfarver, se dét er noget der duer – Og da specielt til efteråret! Den fåes desuden i flere farver end disse 3 – Se dem HER!
Skal, skal ikke? ..

RABATKODE:
20% PÅ AUTUMN ESSENTIALS: ITSAWRAP


BLUSE 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 ASOS KJOLER UNDER 150 KR !!!