Calvin Klein #Want

Rosa trenchcoat #Fall ..


Jeg er faldet pladask for denne TRENCHCOAT fra NELLY! Den er af mærket NLY DESIGN og som i nok ved, så har Nelly deres egne mærker. Jeg derudover også særligt vild med, hvad der er under NLY TREND fordi der er meget hverdags tøj. Og så er der sjældent noget bedre sko end NLY SHOES! De har altid sådan et kæmpe udvalg til gode priser.

Men denne trenchcoat har bare vundet mit hjerte. Jeg ELSKER farven, fordi den er så levende og iøjefaldende. Kvaliteten er rigtig lækker og den er så dejlig blød at have på. Jeg elsker virkelig at have den på, for når det blæser lidt, så bevæger den sig bare så fint i vinden. Den er ikke så ‘stiv’ i det, som mine andre trenchcoats, og minder mig mere om en følelse af, at have en kimono på (Som jeg forguder) Og så den minder mig lidt om noget fra 30’erne? Min gaderobe består primært af jordfarver, som er det jeg foretrækker at klæde mig i, men den her sag, formår bare at skille sig lige det ekstra ud, at jeg måtte eje den.

Der er 60% på den lige nu og den kan findes lige HER! Men jeg tror, at man skal være hurtig, for jeg kan se, at størrelserne så småt er ved at forsvinde. Nelly har desuden netop åbnet deres hidtil største MID SEASON SALE hvor der er op til 70% at spare!


MODIFIED TRENCHCOAT
(Sponsoreret indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein #Want