CONTOUR, CONCEALER & BANANA POWDER (Del 2)

Cardigan & Sweater #Fall ..


Fik i læst mit indlæg om min nye TRENCHCOAT? (Ellers kan i se det HER! Der er meget få tilbage & den er ekstraekstra nedsat lige nu!).. For i samme omgang fik jeg nemlig disse 2 lækre sager med.. (Som ego-blogger skal man opdele sine indlæg for ikke, at have 3 linjers tekst til 28 billeder, that’s why) Nå, men ja, jeg fik også disse 2 items med mig – Nemlig min SWEATER & CARDIGAN! Denne super herlige grå sweater sprang i øjene på mig, netop fordi jeg syntes den så hyggelig og varm ud. Jeg har et meget ambivalent forhold til rullekraver af flere grunde: 1) Ens hår bliver uglet af, at tage en rullekrave på & 2) Makeup’en smitter af på trøjen. Så der skal faktisk temmeligt til, før jeg har lyst til at hoppe i en. Men når det så ér gjort, så fortryder man det ikke. Det er bare vinter, hygge, varm kakao, and you name it. Den ryger lige i gemmeren en lille måned endnu, og så vil jeg begynde at bruge den i December. Den er af mærket NLY DESIGN ligesom trenchcoaten fra mit forrige indlæg – Og det ér bare sådan et lækkert mærke!

.. Min CARDIGAN er til gengæld af mærket NLY TREND som er et Nelly mærke der er meget hverdags agtigt. Jeg kan lige så godt indse, at jeg ikke går ud ret meget, og må derfor tilstræbe at mine gaderobe retter sig ind efter det haha! Den er i farven ‘Mocha’ som altiiiiiiid vinder mit hjerte. Der er super meget liv i den, og formen er temmelig speciel. Den bevæger sig bare super flot, fordi den er lidt tynd i stoffet. Og så har jeg den der ting med oversize cardigans, jordfarver og ja det hele. Der stod bare Sandy på den, kender i det? (Indsæt evt. jeres eget navn, for at opnå pointen)

Og efter jeg hoppede i den, så opdagede jeg faktisk noget, som jeg ikke havde tænkt over før. Denne cardigan er ‘stram’ ved ærmerne, så for at den sidder rigtigt nok, så skal man lige skubbe ærmerne lidt op. Jeg anede faktisk ikke, at det var en ting, som er med til, at jeg forelsker mig i forskellige bluser, strik, og cardigans? Det der med at have sine håndled fri (Lyder det lidt fængselsagtigt? For det var ikke meningen?) .. Men det giver sådan et “touch” som jeg aldrig har tænkt over før? Håndled er faktisk noget utrolig feminent, og særligt indersiden af håndledet. Jeg læste engang for laaaaang tid siden, en artikel omkring hvordan man kunne være ikke-åbenlys sexet. Og det var bl.a. ved at vise indersiden af sine håndled, fordi det er sådan halv intimt? .. Nå, men det er sådan en ting, som jeg ubevidst (åbenbart) går op i, når jeg udvælger tøj!


SWEATER // CARDIGAN // BAMSESKO
(Sponsoreret indlæg)

2 kommentarer

  • Charlotte

    Bamsestøvlerne fra Nelly som du har på, er sålerne hårde, så de ikke går “ind af” efter kort tid? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • JEG synes, at de er hårde, men de er forholdsvis nye, så jeg aner ikke om de går til. Men jeg TROR det altså ikke. De lader til at være temmelig robuste :))

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONTOUR, CONCEALER & BANANA POWDER (Del 2)