GOODIEBOX: NOVEMBER 2015!

VIND ET KOMPLET MAKEUP LOOK FRA SMASHBOX (Værdi 1.395 kr)

Sponsoreret


Heeej guys! Det her er en af de vilde. Du kan nemlig lige nu vinde et komplet makeup look fra Smashbox. Præmien er alle disse fantastiske produkter som du ser på billederne. Værdien af disse skønne sager er hele 1.395 KR og der trækkes hele 8 VINDERE! Det eneste du skal gøre, for at deltage er, at tilmelde dig Smashbox’s nyhedsbrev.
TILMELD DIG DERES NYHEDSBREV & DELTAG HER!

Jeg har fået lov til, at prøve produkterne, og jeg kan kun sige, at det helt sikkert er deltagelsen værd. Dette makeup look som du kan vinde, indeholder nemlig disse 6 super lækre og uundværdlige produkter:

Step-By-Step Contour Kit – Full Exposure Eyeshadow Palette – Photo Finish Foundation Primer – Photo Finish 24 Hour Shadow Primer – Always Sharp WTP Kohl Liner – Full Exposure Mascara, Jet Black

TILMELD DIG DERES NYHEDSBREV & DELTAG HER!

Det mest iøjefaldende er uden tvivl, den super smukke øjenskygge palette, som har de absolut smukkeste farver (Som jeg selvfølgelig startede med at smide på gulvet) ..  Der er nemlig nuancer til både at lave de helt mørke, eller mere brunlige smokey eyes. Og endnu bedre er, at farverne både er i mat og i shimmer, så man kan skabe det mere naturlige look, eller bruge de fine shimmer farver til, at gøre looket mere glamourøst. Dertil er der selvfølgelig en eyeshadow primer som påføres inden øjenskyggen, og som får den til at holde ekstra længe! Til at fuldende de dramtiske øjene er der både en mascara og kóhl liner.

Der er desuden en foundation primer, til at sætte makeup’en lige i skabet og et super lækkert contour kit, til at lege med sin contour, og virkelig få fremhævet de kindben. Contour er for mig den ting, der virkelig gør den store forskel, når det kommer til makeup. Der er 8 heldige vindere af dette makeup look så det er bare med at komme igang – Held & lykke!

VIND ET KOMPLET MAKEUPLOOK FRA SMASHBOX:
TILMELD DIG DERES NYHEDSBREV & DELTAG HER!


(Sponsoreret indlæg)

7 kommentarer

 • Sara

  Hej :)
  Linket virker ikke når jeg trykker på det – er der en anden måde jeg kan deltage på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej! Jeg skriver til der har forstand på den slags, jeg tror det er fordi du videresendes til en anden hjemmeside, at din computer ikke vil tillade dig det. – Jeg vender tilbage. Linket fungerer nemlig fint for mig. I’ll be back! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har snakket med de kloge, og fået af vide at linket kun virker på computer, så det kan være fordi du er på tlf?
   De er i hvert fald på sagen, ellers prøv igen om lidt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hauge

  Hvornår slutter konkurrencen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  Konkurrencen løber til d. 16 januar Det står i betingelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: NOVEMBER 2015!