12 smukke Nytårskjoler med super rabatter!

Winter essentials ..


Ihh! Jeg har lidt nyt og lækkert fra JUST A GIRL som er blevet en af mine nye yndlings sites, fordi de har den lækre bløde bohme stil! Denne CARDIGAN synes jeg simpelthen er så flot, og jeg er aller mest vild med udskæringen ved halsen, fordi den virkelig fremhæver ens kraveben (Og de billeder hvor det ses, er blevet sorteret fra, fordi jeg lignende et trafikuheld i ansigtet) .. Men det er dét, som jeg synes gør den utrolig fin og feminin. Den fåes desuden i SORTBEIGEMOCHA

HUEN er bare dét vinteritem som jeg mangler hver evig eneste vinter (For 8. år i træk) som jeg ALDRIG har fået købt. Og hvis jeg så får den købt, så ender jeg med en, der alligevel ikke matcher mit andet overtøj (Flot Sandy) Men i år. Vinteren 2015/2016 blev altså året, hvor jeg e-n-d-e-l-i-g fik mig en hue – Og en super sød en endda! (Det skal næsten fejres med en sneboldkamp når der engang kommer sne?) .. Huen fåes i hvid, sort & beige (Som min) Kvasten i toppen er pels, og så er den ellers bare super sød og varm. Forresten har jeg ikke engang fået nævnt dens vigtigste funktion. Jeg kan jo have mit hår nede i alt slags vejr nu? Der er intet værre end regn, og særligt vind med hair extensions, for så kan man se dem. Nej omg, er lige kommet i tanke om det ALLER vigtigste, jeg kan skjule mit fejlfarvede hår (Fejlfarver det hver gang jeg farver udgroninger) Hvordan kan jeg seriøst først få anskaffet mig en hue nu?! ..


CARDIGAN / HUE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 smukke Nytårskjoler med super rabatter!