NIKE!

Chloes hair extensions + Tips i en SOS!


Heeej guys! Fik i læst mit forrige indlæg omkring CHLOES HAIR EXTENSIONS? (Ellers kan det ses HER!) .. Chloes har jo fået nye metoder, de plejer nemlig kun have clips, men nu fåes de altså både i TAPETRENSERHOT FUSION Dog fortsætter jeg med at bruge clips, da det er min yndlings metode, og jeg elsker, at jeg kan tage dem af og på, få både mere og mindre fylde, og så er jeg blevet så rutineret i det, at det ikke tager mig frygtelig lang tid.

Men jeg tænkte faktisk, at jeg ville dele 2 tips med jer, da jeg er blevet spurgt om det flere gange. Det første er, at folk ofte spørger mig om, hvad man skal gøre, hvis clipsene “Glider ud”? .. For folk med meget fint og glat hår, så kan clips altså godt glide ned. Oftest vil tricket være, at man tupere håret inden, men det er jo ikke sikkert, at det er det man har lyst til.? .. Jeg har også hørt at nogle bruger hårlak på håret hvor clipsene sidder, men jeg tænker, at håret let kommer til at se fedtet ud? (Jeg bruger aldrig selv hårlak) .. Men det som jeg selv gør, og som virker for mig (Med mindre jeg er i byen, og danser, for der er de glidet ud en enkelt gang, og ja det er flovt) .. Men jeg bruger tårshampoo inden jeg sætter dem i. Det er ikke nødvendigt når jeg krøller mit hår, men når jeg flader det. Det giver håret en tørrere overflade, som jeg synes får dem til at sidde langt bedre fast.

Et andet spørgsmål som jeg faktisk fik her for nyligt er, hvad man gør, hvis man kommer til at farve sine extensions blå med silver shampoo? Helt nye extensions er langt mere modtagelige for farve, end ens eget hår, og det er slet ikke usandsynligt, at de kan blive blå som i HELT blå. Og da jeg farvede disse, så skete det nemlig for mig, jeg kom nemlig til at farve spidserne HELT lyseblå, og jeg gik pænt meget i panik, fordi jeg ikke anede hvad jeg lige skulle gøre. Så slog det mig, at silver shampoo går af i vask, men det tager jo oftest flere hårvask før det går ud. Så det jeg gjorde var, at jeg tog en lille skål, puttede 1/4 billig shampoo i, blandede vand i, og lå kun spidserne i skålen. Så ventede jeg en times tid, og da jeg tog dem ud af vandet – Vola – ALT det blå var væk (Det var virkelig et long shot) Men det virkede!

Jeg har desuden lagt en VIDEO ud på min INSTAGRAM hvor du kan se håret i bevægelse.


CHLOES ASH BLONDE #60

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE!