Min hårplejerutine: Chleopatra oils!

Endnu et besøg hos Nailrepublic!


Jamen dog som tiden dog går? Efter min eksamen i torsdags knækkede jeg en negl, og jeg tænkte: “What the fuck?” Det sker jo aldrig rigtig (Med mindre jeg viiiiirkelig går langt over tid med en genopfyldning) .. Det var sindsygt frustrerende fordi jeg skulle alt muligt her i weekenden, så jeg kaldte en SOS til Jazmin, og hun kunne skaffe mig en tid allerede 12 timer efter jeg skrev (Hvis ikke dét er service, så ved jeg virkelig ikke hvad er) .. Jeg fik lavet mine negle helt neutrale og beholdte den fine mandelform. Jeg kommer aldrig nogensinde til, at gå tilbage til de firkantede negle nu, de her mandelformede er simpelthen langt smukkere.

Da vi sad og snakkede, og jeg viste hende mine negle, så slog det mig pludselig at det var hele 7 uger siden, at jeg var der sidst, og at det selvfølgelig er derfor at jeg har knækket en negl? .. Jeg har jo bare glemt ALT om tid og sted grundet det (F**ckinglortemøgpis)-projekt. Mine tidligere negle havde viiiiiirkelig også groet sig helt voldsomt lange, så jeg synes lidt, at de er korte nu, selvom jeg godt ved, at de ikke er.

Jeg valgte at gå all in på naturlige negle, fordi jeg lige har haft nogle med guld design. Jeg synes de er sååååå fine, men næste gang skal jeg altså huske at kigge lidt negle inspo inden ankomst, jeg formår nemlig hver evig eneste gang, at blive overrasket over, at jeg selv skal bestemme farver og design (Ups)

BOOK DIN TID HOS NAILREPUBLIC HER!


NAILREPUBLIC

 

 

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hårplejerutine: Chleopatra oils!