DO'S & DONT'S FREDDY WR.UP GUIDE! + 20% RABATKODE ?!

GOODIEBOX: FEBRUAR 2016!


Yaaaay! Temaet er: ‘Let’s celebrate’ for månedens GOODIEBOX! And guess what? Det er deres 4 års fødselsdag, og som det dog blev festeligt leveret! Jeg er faktisk helt vildt over imponeret af æsken og indpakningen denne gang, at jeg bare blev nød til at fotografere den som den ankom. I denne boks finder du: Face mist – Beauty blender – Beauty blender cleanser – Egyptian Magic creme – Makeupfjerner – CC cream – Vipper (Og et lækkert smykke gavekort på 350 kr) Begejstret? Det tror jeg nok lige jeg er!

Jeg siger det gang på gang, men denne gang er det faktisk næsten uhyggeligt. Goodiebox formår viiiiirkelig bare at ramme de få ting, som jeg står og mangler! Efter jeg nye negle har jeg lavet hul på min gamle Beauty blender – Vupti, her er en ny! Og før der gik hul på den, havde jeg faktisk tænkt, at de trængte til en rengøring? .. Jamen er det ikke skræmmende godt? .. Jeg har desuden aldrig prøvet en CC creme, og jeg har længe ønsket mig det (And now I can) Desuden har jeg faktisk skrevet et kæmpe stort indlæg omkring Egyptian Magic creme (Se det HER!) Fordi jeg ELSKER den – Vupti her er 2 vareprøver, som jeg endnu mere skræmmende, brugte op i sidste uge? .. Jeg er så småt begyndt at mistænke dem for at overvåge mine beautyvaner (Men det passer mig egentlig meget fint?) ..

Månedens fullsize item er en Face Mist, som jeg kan læse mig frem til, er et hurtigt boost til huden inden ens daglige hudpleje rutine, for lige at give huden lidt ekstra kærlighed. Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve den, for den dufter fantastisk. Jeg har faktisk ikke rigtig mere at sige til denne boks, fordi jeg bare synes, at den er spot on! – Egentlig ville jeg gerne have sat Egyptian Magic på, som en flot 3. plads, men jeg er altså en sucker for fullsize items, og havde det været en bøtte, ja så havde den lagt nr. 1.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 661 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3:

1. BEAUTY BLENDER
2. BEAUTYBLENDER SOLID CLEANSER
3. UNANI FACE MIST

Goodie-Grade:
10/10


UNANI FACE MIST / EUCERIN CC CREAM / BEAUTY BLENDER / BALANCE ME CREAM CLEANSER / EYLURE  NATURALS NO. 031 LASHES / BEAUTYBLENDER SOLID CLEANSER / EGYPTIAN MAGIC SKIN CREAM

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO'S & DONT'S FREDDY WR.UP GUIDE! + 20% RABATKODE ?!