GOODIEBOX: FEBRUAR 2016!

KANINPELS!


Nu har jeg endelig haft min nye KANIN PELS på (Andet end foran mit selfie-spejl) og jeg kan nu afsløre, at den faktisk er, præcis så fantastisk som den ser ud. Jeg er altid sådan lidt  usikker med pels, når det kommer til hvor praktisk det reelt er. Men uden den  store rigmands-datter-pels-erfaring (Som jeg ingen har af) Så har jeg dog alligevel fundet ud af, at der er stor forskel på pels. Jeg kategorisere dem som vinterpelse og pyntepelse. Og begge dele er gudeskønne, men der er stor forskel på, hvilken pels man skal shoppe, afhængig af, hvad man vil bruge den til. En pyntepels som jeg kalder dem, er typisk en vaskebjørn (Jeg har også sådan en, og jeg elsker den) De har typisk 3/4 ærmer, og pelshårene er længere (Som kan være upraktisk med håndtasken) Og så lukkes de oftes med hægter! De er overskønne og smukke at se på, men sjældent særlig varme..

Så er der en kaninpels som denne. Og det er mere det jeg vil kalde en vinterpels, eller en hverdagspels. Den er nemlig mere korthåret, så man kan mosle lidt med håndtasken uden problemer. Så er den med lynlås, som gør den langt mere praktisk at tage af- og på. Men vigtigst af alt, så er den tæt og derfor VARM! Jeg fik faktisk min vaskebjørnspels tilbage i December, men denne som jeg ikke har ejet halvt så længe, har jeg allerede gået med mere, end vaskebjørnen. Den er bare langt mere praktisk (Og endda billigere) .. Jeg vil sååååå gerne have mig en lys / beige farvet pels mere til samlingen, for jeg er viiiirkelig gået all-in på pels for tiden, men jeg tror bare lidt, at når man først har fået fingrene i den første, så stopper man aldrig igen. Og jeg har allerede mærket mine “Jeg har (Forhåbentlig igen i år) betalt for meget i skat” -Penge til sådan en (Eller .. 2?) .. Men denne her er fra JUST A GIRL og de har både kanin, vaskebjørn og strudsfjer, så der er lidt til enhver smag – Farven er mørkegrå, som man måske kan se? Den er i hvert fald ikke kulsort, og så synes jeg, at den er meget “Varm” i farven, og kan godt tendere lidt over i en brunlig nuance? Jeg tror, at det afhænger lidt af lyset hvordan farven udspiller sig, men netop at den ikke er helt sort, er noget af det som giver den lidt mere dybde som jeg synes er rigtig fint.


PELSJAKKE

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: FEBRUAR 2016!