MIN NYE HÅRFARVE !!!

Min hårplejerutine: Chleopatra oils!


Lad os liiiige snakke lidt om de olier der, fordi hvis der er noget jeg i særdeleshed er begyndt at gå (lidt for meget) op i, så er det faktisk olier. For mig er olier faktisk helt essentielt for min selvpleje/forkælelses rutine, det viiiiiirkelig no. 1 på listen. Måske lyder det mærkeligt for nogle af jer, men lad mig forklare. Jeg forsøger at passe utrolig godt på mit hår, eksempelvis nægter jeg at føntørre eller bruge hårlak og har ikke gjort det i årevis. Jeg opdeler min hårolier i 2 kategorier: Dem jeg bruger før badet, og dem påfører efter badet og lader blive. Det lyder måske meget simpelt, but hang on a minute.. For dem jeg bruger før badet er mine naturlige, vegatabilske og økologiske olier fra CHLEOPATRA (Dem på billederne) Og dem jeg bruger efter badet, er de parfumerede og lidt dyrere olier fra forskellige velkendte mærker (Jeg skifter konstant, men i bruger dem sikkert selv) ..

Så snart jeg ved, at jeg skal sidde hjemme, og ikke lave noget, så går jeg faktisk ud og hælder en fjerdedel af sådan en olie fra CHLEOPATRA i mit hår. Jeg lader det sidde i flere timer (Det er ikke nødvendigt, men jeg tænker des længere, des bedre?) .. Aller helst fra morgenstunden, og så går jeg i bad om aftenen og vasker det ud: Shampoo – Silver – Hårkur – Balsam – Lidt olie .. Egentlig kan jeg faktisk også godt lide at INDEN badet at bruge nogle af disse naturlige olier, og massere dem ind i huden, da nogle af dem fungere både til huden og håret, og har både plejende og anti-ageing effekt (Yes please) og det hele vaskes af efterfølgende.

Som i kan se på billederne har jeg snuppet hele 5 olier, men da 2 af dem er meget specielle og ikke skal anvendes til håret, så kommer de i et indlæg for sig (Som jeg viiiiiirkelig glæder mig til, er lidt af en nørd på dette område). Nedstående kan i læse om olierne hver især.

JOJOBA OLIE:
Nogle gange omtaler jeg forskellige cremer eller hårprodukter og jubler så snart Jojoba olie nævnes – JOJOBA OLIE er lidt mit kvalitetsstempel for produkter, fordi jeg synes, at det er så dejlig en olie. Jeg er slet ikke olieekspert, men jeg har så gode erfaringer med Jojoba olie. Jeg spottede olien som en ingrediens i min yndlings bodylotion (Som ikke kan fåes i Danmark) Og lige siden har jeg bare luret efter produkter med Jojoba olie. I får lige lidt stikord til dens egenskaber: Kan anvendes som bodylotion, læbepomade og makeupfjerner – Vitamin E – Fugtgivende og genoprettende – Hjælper mod akne – Kan bruges som balsam og styrker håret. 

HAMPEFRØ OLIE:
Hampefrø olien er den som jeg lige har tømt, som jeg den sidste måneds tid har anvendt, og som jeg måtte eje igen. Den har nemlig anti ageing effekt og foryngre derfor huden. Den er super rig på essentielle fedtsyrer, og blødgør og fugtgiver selvfølgelig håret. Det skal nævnes, at den her en meget speciel duft, så jeg vil ikke umiddelbart anbefale at putte den i håret efter bad, men netop lade den sidde lidt og pleje håret INDEN bad, desuden skal den helst stå på køl. Her er et par hurtige om hampefrø olien: Hampefrø har ca. 25% protein – Beskytter både huden og håret mod tør luft og sol – Kan bruges mod akne, eksem og psoriasis. 

CASTOR OIL (RICINUS OLIE):
Denne olie har jeg endnu ikke afprøvet endnu, men jeg glæder mig SINDSYG meget til at komme igang. RICINUS OLIEN har jeg nemlig læst mig frem til, at skulle være en af de bedste til håret, og derfor er jeg super spændt. Den er overraskende billig, så det undrer mig lidt, at jeg ikke har spottet den før, da jeg har anvendt Chleopatras olie i snart et år? .. Facts: Anvendes mod hårtab – Forstærker og fremmer hårvækst, både hår og bryn – Virker som en dyb balsam – Hjælper mod akne, stærkmærker, og tør hud.


HEMP SEED OIL / CASTOR OIL / JOJOBA OIL 

2 kommentarer

 • Christine

  Hej Sandy. Nu skriver du, at du passer godt på dit hår og ikke bruger hårlak eller føntørrer, men hvad gør du så, når du har vådt hår? Sover du bare på det? Og hvad så om morgenen?

  Jeg er selv i gang med at skære ned på mit brug af føntørrer, men mit hår stritter helt ustyrligt til alle sider næste morgen, hvis det har været bare lidt fugtigt.

  Har du nogle gode tips? Evt. du kan lave et indlæg om? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sætter det op i en helt stram knold på toppen af mit hovede og sover med det ja :D – Ellers kan man også bruge de der micro håndklæder der vinkles om håret/hovedet :) – Jeg har selv en tot der står ud i luften nogle gange, den fixer jeg med 5 sek under føntørren. Men 5 sek til én enkelt tot altså en kæmpe forskel fra at føntørre håret fuldstændig fra det er drivvådt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIN NYE HÅRFARVE !!!