Chloes hair extensions + Tips i en SOS!

Diamant bodylotion fra DM Skincare!


Diamant bodylotion? Kan man få det? Ja det kan man. Det er simpelthen en bodylotion med diamantstøv i, og så kan man endda få den til en meget venlig pris hos DM SKINCARE! Jeg kender mærket fra GOODIEBOX da der for ikke så frygtelig længe siden, var en bodylotion med guldglimmer i, nemlig GOLD SHIMMER BODY SOUFFLE! Den blev jeg rigtig glad for, så hvorfor ikke opgradere og gå all-in med en DIAMOND CREME? Jeg har faktisk også tidligere brugt og blogget om makeup med 24 karat guld i, men jeg har dog aldrig prøvet diamantstøv? Men som i nok kan forstille jer, så er det en ‘sparkeling’ bodylotion, som jo er helt perfekt til båden byture, andre fine arrrangementer, men også til når sommerstængerne skal luftes når der engang (Forhåbenligt) bliver sommer. Den er helt igennem over the top fuldstændig perfekt! Konsistensen er tyk, men den smelter bare på huden og er dejlig nem at fordele. Den føles langt dyrere end hvad den i virkeligheden er, og så glimter den meget mere end hvad jeg oprindeligt troede, at den ville. Den glimter flot i lyset, og man kan virkelig mærke, at man er smurt ind i ren og skær LUKSUS!

PURE 24 ANTI AGE CREAM er en anti age dagcreme som øger hudens celleaktivitet og hjælper med at bekæmpe rynker Jeg synes personligt, at man nærmest ikke kan starte for tidligt med anti age produkter. Hvis man ikke bruger anti age produkter, så tror jeg, at mange vågner op som 25 årige, og vil have botox. Jeg vil hellere bruge dem nu, og undgå botox (Hvilket jeg ikke har fået, der er nemlig flere der har spurgt) Folk har forskellige hudtyper, og særligt for os i start tyverne (Hvorfor siger jeg det, når jeg stadigvæk lyver mig til at være 19? Jeg er 19, det siger vi altså okay?) .. Men starttyverne er tiden hvor mange oplever, at de gerne vil forebygge rynker, men stadigvæk oplever uren hud, det er MEGET forskelligt, men der er sådan en overgang. For mit vedkommende, så slap jeg meget elegangt igennem mine teenage år, altså hudmæsigt, og har derfor kunnet bruge anti age produkter og forebygge rynker i et stykke tid nu. Men det hænder at min hud en sjælden gang imellem tror på min mund, når den siger, at jeg er 19, og opfører sig som en 19 årig hud, og får lidt urenheder. Så jeg bruger dagligt anti age produkter, men når min hud bliver forvirret, så har jeg heldigvis nogle backup produkter. Jeg kommer til at lave et mere uddybende indlæg omkring dette, og produkterne.

Denne anti age dagcreme gør alt hvad den skal gøre mht. at øge hudens celleaktivitet, stimulerer hudens collagenproduktion, giver huden mere elasticitet, fugter, blødgør, tilføjer huden vitaminer og er indeholder antioxidanter. Den er desuden økologisk, duftfri, og kan bruges som dag- og natcreme. Nu har jeg prøvet den, og jeg kan kun sige, at den er virkelig lækker, og jeg glæder mig faktisk til, at tilføje den i min daglige hudpleje rutine.

Der var 2 små prøver med på 24 HOURS CREAM og FOOT BALM! Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke har prøvet nogle af dem, men jeg har åbnet dem, og de dufter seriøst FANTASTISK, specielt dagcremen, hvilket modsat den anden anti age dagcreme, som er duftfri. 24 hours cream er desuden en smule billigere.

SE HELE UDVALGET HER!


PURE 24 ANTI AGE CREAMDIAMOND CREME / 24 HOURS CREAM / FOOT BALM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chloes hair extensions + Tips i en SOS!