20% Rabatkode på sneakers !!!

GOODIEBOX: MARTS 2016!


DET ER DEN ABSOLUT BEDSTE GOODIEBOX JEG HAR MODTAGET!
GOODIEBOX har gjort det igen, og denne gang har de overgået sig selv. Konceptet er simpelt, et månedligt abonnement på en box fyldt med skønhedsprodukter til en værdi af 5-6 gange mere end hvad man betaler. Normalt er er der 1-2 fullsize items, men i anledning af, at Goodiebox skal uddele deres egen pris til Beauty Awards 2016 nemlig Goodieboxprisen, som også er temaet for månedens nox, så er ALLE PRODUKTERNE FULLSIZE! Hvilket også betyder, at denne box har en langt større værdi end normalt, så stor, at selve boxen er blevet større ?!

Jeg har viiiirkelig haft svært ved, at finde ud af hvad, hvad jeg synes er det bedste produkt denne gang, alle produkterne er nemlig nomineret til Goodieboxprisen, og vi får lov til at stemme om, hvilket produkt der skal være vinderen. I denne GOODIEBOX finder du: Maria Nila hårkur – The Body Shop Honey Bronze – Gosh brow gel – Karmameju micellar water – Jorgobé white tea balancing dagcreme – Ecooking multi balm. Der var særligt 2 produkter der sprang i øjene på mig med det samme, nemlig Maria Nila hårkur og The Body Shop Honey Bronze! Det er nemlig 2 ting som jeg går rigtig meget op i, hårpleje og tanning. Hårkuren har også en af mine absolut yndlings dufte, nemlig granatæble. Men efter at have læst lidt af produkterne, må jeg indrømme, at jeg virkelig også synes at Karmameju Star Micellar water lyder rigtig lækker, den fungerer nemlig både som en makeupfjerner og toner, samtidig med at den fugter huden – Og så dufter den FANTASTISK! Det samme med Jorgobé white tea balancing cream, jeg elsker dens duft og konsistens, samtidig med, at den har en super praktisk emballage da det er en dagreme med pumpe til (Hvilket man ikke ser så ofte) ..

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 890 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3:

1. MARIA NILA LUMINOUS COLOR MASQUE
2. THE BODY SHOP HONEY BRONZE TINTED LEG MIST
3. KARMAMEJU STAR MICELLAR WATER 02

Goodie-Grade:
10/10 +


KARMAMEJU STAR MICELLAR WATER 02 / MARIA NILA LUMINOUS COLOR MASQUE / ECOOKING MULTIBALM / JORGOBE WHITE TEA BALANCING CREAM / THE BODY SHOP HONEY BRONZE TINTED LEG MIST / GOSH COPENHAGEN BROW GEL
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% Rabatkode på sneakers !!!