Cocoa Brown tan & bodybleneder + 15% Rabatkode!

Pelsvest ..


Og her har vi så dagens outfit OG mit all time favorit item too, nemlig denne PELSVEST! Der er et eller andet fuldstændig guddommeligt ved den, og den er røget direkte til tops over mine yndlings items i min gaderobe. Den er fra JUST A GIRL og den fåes i hele 4 farver, jeg havde virkelig mit ultimative største dilemma da valget stod mellem MOCHA & GREY (Denne er ‘Grey’) .. Den fåes desuden i SORT CREAM & NATURAL! Jeg har aldrig nogensinde rigtig været typen, der gik med vest, men denne? Oh my god .. Den er lavet af vaskebjørn og så er den af en fuldstændig luksus kvalitet, og indersiden er læder (Det er et gæt, har ikke tjekket det) Det vigtige ved det er, at det ikke bare er ren pels, men at der er noget på indersiden som gør, at den er virkelig varm. Jeg havde den på idag til forelæsning, og jeg plejer at være stivfrosen til- og fra studiet – But not today. Der er et lille læder bånd foran som den kan lukkes med og hægter. Her er det vigtigt at nævne, at den kan lukkes hele vejen ned med hægterne, så det er ikke bare en pynte-vest men en seriøst kvalitets luksus vest, som man kan holde varmen i.

Cardiganen har jeg gået med hele ugen (Den er lige røget til vask rolig nu) Den er seriøst lækker. Den er nemlig både varm, blød og sådan lidt glat i det? Og så matcher den faktisk utrolig fint med vesten. Kunne jeg have hoppet i nogle ordenlige sko? Ja. Gad jeg det? Nej. Fortryder jeg det nu mens jeg ser billederne? JA haha!


PELSVEST / CARDIGAN

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocoa Brown tan & bodybleneder + 15% Rabatkode!