Vaskebjørn pels

GOODIEBOX: APRIL 2016!


Månedens tema for GOODIEBOX er BE FREE som boksen egentlig lever meget godt op til, med nogle rigtig forfriskende produkter. For lige at summe konceptet op, så betaler man et månedligt abonnement på et fast beløb, og får derefter en månedlig boks fyldt med lækre skønhedsprodukter, der har en langt højere værdi, end det man betaler. Det er en super god måde hvorpå, at man kan få testet forskellige produkter og brands. Derudover er der altid som min. 1-2 fullsize items, hvilket leder mig til, at i sidste måned var ALLE produkterne fullsize, denne gang er HELE 5 ud af de 7 produkter altså fullsize items.

I denne måned var der faktisk overraskende mange kendte brands at finde. Det første og mest iøjefaldende var uden tvivl den gigantiske Human+Kind 2-in-1 shampoo og balsam. Derudover var der flere mærker, som jeg er udelukkende er blevet bekendt med via GOODIEBOX bl.a. Bellapierre, og So Susan. Det er 2 mærker jeg VIRKELIG er glad for. Jeg har nemlig tidligere fået en highlighter og illuminator fra So Susan som er ét af mine all time yndlings produkter. Denne gang er det en So Susan mascara, som jeg ville blive meget overrasket over, hvis den ikke udlevede mine forventninger. Bellapierre produkter har også være med i boksen flere gange, og jeg er godt i gang med den forrige shimmer (Det var i en anden farve, end den der er i boksen denne gang) 

Et af de mindre, med super spændende produkter er faktisk en topcoat fra Depend, det lyder måske ikke så spændende, men det er en MAT topcoat, som er siiiiindsyg moderne lige nu (Jeg skal selv have lavet matte negle om en uges tid – You’ll see) 

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 503 kr ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3:

1. BELLAPIERRE SNOWFLAKE SHIMMER POWDER
2. SO SUSAN FEATHERLASH MASCARA
3. DEPEND 02 BASIC MATTE TOP COAT

Goodie-Grade:
8/10


PUKKA CLEAN GREENS / BELLAPIERRE SNOWFLAKE SHIMMER POWDER / SANEX DEO / HUMAN+KIND 2-IN-1 SHAMPOO + BODYWASH / SO SUSAN FEATHERLASH MASCARA / DEPEND 02 BASIC MATTE TOP COAT / SÔSAR SACRED FORREST PEAT MASK
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaskebjørn pels