Time for fur ..

Matte nails!


Heeeej guys! Hvis i så med på min snapstory igår, så opdagede i måske, at jeg fik lavet nye negle, hvilket virkelig også var på sin plads. Jeg får dem altid lavet hos NAILREPUBLIC hvilket jeg har gjort i 2 år nu. Hun er simpelthen den absolut dygtigste. Men det super lækre ved disse negle er, at de er matte. Jeg så på hendes Instagram, at hun havde lavet dem på sig selv, og har vidst lige siden, at det var dem jeg skulle have lavet. Jeg synes de er så sindsyg cool og anderledes. Det fede ved dem er nemlig, at de er anderledes men samtidig i en diskret farve. Kæmpe hit! Jeg synes ikke helt at billederne gør dem retfærdighed, men sådan er det nu engang (Som regel er ting jo oftest pænere på billeder #Filters) 

Farven er en let lyserrød, måske lidt fersken agtig farve, som er meget neutral, min super fin (Specielt når jeg lige orker at få min tan på) Jeg er gået helt væk fra glimmer negle, fordi jeg har opdaget, at jeg hurtigt bliver trætte af dem, selvom de nu engang er fine.

Nailrepublic ligger i Hasseris i Aalborg, og forhandler også produkterne.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for fur ..