GOODIEBOX: APRIL 2016!

Time for fur ..


Nu er vejret endelig helt ideelt til, at gå med min helt nye PELS VEST! Den er nemlig helt perfekt med en cardigan indenunder, og så er den dejlig nem at have med at gøre (Yay) Den er fra JUST A GIRL som er den ultimative side for både eksklusive luksus ting som pels, kvalitetsfuldte cardigans (Den jeg har på findes HER!) Men i den grad også for det søde og romantiske bohme tøj som jeg forguuuuuuder! Der er kommet så sindsyg mange nyheder, bl.a. fåes min anden pelsjakke nu også i GRÅ! (Siiiindsyg smuk) Men der er også disse virkelig smukke Chiffon sæt i HVID og GRÅ! Jeg har været lidt af en bussy kinda girl her i tiden, og det er noget tid siden, at jeg har tjekket deres siden (Som jeg egentlig ellers plejer at gøre ugentligt) Men hold da ferie, der er godt nok sket en del.

Denne PELS VEST er mit absolutte yndlings item i min gaderobe sammen med min anden LYSEBRUNE PELSJAKKE! Der er bare intet der topper disse dele. Vesten fåes både i SORTNATURELMOCHACREAM Foruden min, som er i GRÅ og så er det bare det mest kvalitetsfuldte stykke tøj jeg nogensinde har ejet! Den lukkes med hægter foran, og så er der et lille læderbælte foran som kan bindes. Indvendigt er den ‘tæt’ altså det er ikke kun et stykke pels, men der er læder/ruskind indvendigt, så den er virkelig varm, i forhold til, at det ‘bare’ er en vest. Cardiganen som jeg har på, er virkelig blevet årets mest brugte, den er bare blød og samtidig glat, og så sidder jeg altid under mine forlæsninger og aér mine arme når jeg har den på (Jamen, det er da en helt normal ting at gøre?) .. Ej, men den er bare så dejlig og blød. Hvorimod, har jeg vesten på, ja så har jeg tendens til, at rette ryggen og ikke læne mig tilbage, for shiiiiit den passer jeg på som var den en baby (Det ér det også – Altså for mig) ..


PELS VEST / CARDIGAN 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: APRIL 2016!