Matte nails!

The black bag!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7


Ihhh! Jeg tjekkede rent tilfældigvis NELLY (Hvilket jeg gør overraskende sjældent) Men jeg opdagede hvor stort og hvor lækkert et udvalg de har af tasker? Jeg blev jo nærmest chokeret? Der er både rigtig fine skuldertasker, men absolut også almindelige håndtasker til hverdag (Som ikke kunne være på min collage) Alle disse super flotte tasker er blandet mellem mærker som Marc Jacobs og Malene Birger, men selv Nelly’s eget mærke har VIRKELIG flotte tasker til en overkommelig pris. Jeg blev i hvert fald rigtig positivt overrasket. Det er helt sikkert værd at tage et kig HER! Jeg er ikke skide god til farvede tasker, jeg foretrækker dem nemlig i sort. Ikke at de andre ikke er pæne, for det er de. Men det er bare et helvede for mig at matche med et outfit. Men der er rigeligt af både lyse og mørke tasker, som også er rigtig fine og værd at lure lidt.

Denne oplevelse fik mig til at gå på jagt efter endnu flere, som gjorde at fandt jeg nedstående taske som både fåes i SORT og ROSA og som er blevet min personlige vinder, af at være den flotteste taske til den absolut bedste pris.


SORT / ROSA 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matte nails!