The summer dress ..

Summer in silk & lace ..

Kan man godt ud i det danske sommervejr udelukkende i silke og blonder? Hvis du spørger mig, så er svaret JA! Jeg har ikke gået i andet end disse silketoppe den sidste måned, og jeg forguder dem. Kan man godt have kombinere en silketop med silkeshorts? JA! Og er det det absolut mest behagelige og bløde outfit ever? JA! Og skulle regnen nu falde, så tager man simpelthen bare en matchende jakke på. Dette outfit kan jeg ses i, lige så længe som vejret tillader det. Toppen fåes i TAUPE & GRÅ og jeg har tidligere vist jer den grå i også. Jakken findes i SORT & BEIGE og shortsene fåes i hele 5 farver HER! Mine er de GRÅ


JAKKE / TOP / SHORTS / NEGLELAK
LIGNENDE: TASKE / SOLBRILLER / SKO

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The summer dress ..