Polish those nails - Over 50% på Essie!

Dette anbefaler Kylie Jenner!

HOLY SHIT! Jeg har de vildeste cremer til jer. For real! Begge er af mærket NIP+FAB som er kendt som Kylie Jenner’s favorit brand indenfor hudpleje. Allerede dét siger for mig rigeligt om mærket. MEN! Der er meget mere. Serien er en anti-age serie baseret på noget af det mest besynderlige jeg længe har set – Er i klar? Den gule creme NIP+FAB BEE STING FIX CREAM DELUXE indeholder bigift. Du læste rigtigt BIGIFT! Hvorfor i al verden vil man frivilligt smøre bigift i ansigtet, spørger du nok? Let me tell you, det har en anti-age effekt på huden ved, at den kontrollere ansigtsmusklerne og øger blodcirkulationen i huden. Dette giver altså en opstrammende effekt på huden og kan hjælpe med at “udfylde” rynker og linjer. VIGTIGT! Man skal selvfølgelig ikke være allergisk overfor bigift/stik, og er man i tvivl så tester man cremen, som man tester alle andre. Man påfører en lille smule på huden (Evt. hånden) lader den sidde i 24 timer, og afventer og ser om der sker noget. Jeg er ikke typen der tjekker mig selv for allergi, men lige med denne, der testede jeg altså for en sikkerhedsskyld (Det er måske ordet “Gift” der liiige fik mig til, at ville være på den sikre side) ..

NIP+FAB NO NEEDLE FIX PLIMPING SERUM er en serum der tilføjer volumen til huden, og selvom de fleste af os forbinder volumen som noget vi gerne vil have i håret, så er det altså også det der udjævner hudens rynker og linjer. Denne serum indeholder havreekstrakt som også er med til at udglatte og opstramme huden, og serumet har en længereværende effekt på huden.

Både serumen og cremen kan anvendes morgen og aften, men jeg er typen der elsker at veksle mellem mine produkter, og har altid gang i mere end ét, så jeg bruger cremen om morgenen og serumet om aftenen (Når jeg altså husker det) Jeg er blevet rigtig glad for begge, men jeg har dog inderligt fortrudt, at jeg ikke fik endnu et produkt med fra serien, nemlig: NIP+FAB DRAGONS BLOOD FIX SERUM! Udelukkende fordi det simpelthen er det mest spændende produkt jeg nogensinde har hørt om?! Men det kan du selv læse mere om. Jeg er i hvert fald typen, der gerne vil have drageblod i ansigtet (Dér er en sætning jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville sige) ..

LIGE NU ER DER 20% – 30% PÅ ALLE NIP+FAB PRODUKTERNE PÅ COCOPANDA!


NIP+FAB NO NEEDLE FIX SERUM / NIP+FAB BEE STING FIX CREAM DELUXE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polish those nails - Over 50% på Essie!