Beige with details

Lace & embellished details

Heeej guys! Jeg har fået anskaffet mig endnu en død lækker KJOLE, som jeg er blevet godt og grundigt forelsket i. Denne her sag har virkelig taget mig med storm. Jeg er helt vildt overrasket over, hvor flot den var, da jeg tog den på første gang, i forhold til hvordan den så ud, da den hang på en bøjle. Jeg er helt vild med palietterne foran, som bare er de mest friske farver nogensinde, samt de søde blonde detaljer. Og ærmerne?! Åh! Jeg forguder dem. Den fåes også i HVID!


KJOLE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beige with details