GOODIEBOX: JULI 2016!

Polish those nails – Over 50% på Essie!


Neglelakker, neglelakker, neglelakker! Jeg elsker det! Det er det man altså glemmer på vej ud, og altid fortryder når man ankommer – Am I right? .. Netop derfor skal man huske at shoppe nye ind, så man kan glæde sig hele dagen til at prøve dem. Eller faktisk skal man købe ESSIE NEGLELAKKER fordi de er så flotte. Jeg har fundet disse 5 hos BEAUTYCOS hvor de faktisk er temmelig billige, og der er et forholdsvist stort udvalg. Jeg er vild med mærket, og det er faktisk det eneste mærke jeg bruger. Jeg har virkelig oppet mit neglelak game, fordi jeg får lavet akrylnegle, og når de vokser ud, så skal der altså lidt lak på, så de forbliver pæne. På billedet øverst har jeg 292 HORS D’OEUVERS på, som jeg er helt vild med!

DER ER 53% PÅ ALLE ESSIE NEGLELAKKER HER!


219 BIKINI SO TEENY / 363 PEDAL PUSHERS / 291 ON A SILVER PLATTER / 292 HORS D’OEUVRES / 327 PINKING ABOUT YOU

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: JULI 2016!