Sådan farver jeg mit hår gråt!

VIDEO: Se mit nye flotte makeup skab!


Tror i liiige jeg har svært ved, at få armene ned over dette over lækre MAKEUP SKAB? Det er fundet på COCOPANDA hvor jeg faktisk har en hel del organizers i forvejen. Skabet er af mærket Shelas, og jeg er yderst bekendt med mærket, da jeg også er den heldige ejer af den ROTERENDE MAKEUP ORGANIZER som jeg tidligere har vist jer. Der er lige nu henholdsvis HELE 50% makeup skabet i videoen, og 55% RABAT på den roterende organizer.

Makeup skabet er uden tvivl det absolut vildeste som jeg nogensinde har været i besiddelse af. Jeg var noget kun overrasket over hvor stort det egentlig var, og hvor sindsyg meget plads der er. I videoen prøver jeg at fylde det op, og det er vist MEGET tydeligt, hvor meget jeg egentlig har undervurderet dets rumlighed. Jeg er næsten bange for, at jeg ikke har makeup nok til at fylde det op (Og dog, jeg har en halv lastbil fyldt med makeup) Det er simpelthen så praktisk, at det må have været et form for geni der har udtænkt det. Midtfor er der faktisk også plads til makeup børster, der er både mindre og mere kompakte pladser, flade og brede rum, samt 2 store rum hvor der er plads til større produkter eller paletter.

Hands down det ultimative makeup skab, fik jeg nævnt, at der også er et temmelig godt spejl deri?


MAKEUP SKABDSC05578

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan farver jeg mit hår gråt!