Lace & embellished details

White & lace

Heeej guys. Kan man sige nej til et et stykke super smuk og lækker hvid sommerkjole med blonder, nej det tror jeg vist ikke. Endnu bedre er er denne drømmefanger halskæde, nej hvor er jeg vild med den, både med den lille fjer detalje, og at den så lang. Jeg har været i København, så jeg må indrømme, at jeg har savnet det gode jyske vejr, mon det kun findes i Jylland? ..


KJOLE / HALSKÆDE
DSC04801

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace & embellished details