GOODIEBOX: AUGUST 2016!

Freddy WR.UP Eco-Leather Biker + Rabatkode!

Heeej guys! Jeg har endelig fået opdateret min back to school gaderobe, med et par spritnye FREDDY WR.UP ECO-LEATHER BIKER fra FITFASHION! Det er vist ikke første gang, at jeg nævner, at det er mit absolut yndlings bukse-brand. Men lige netop dette par, er virkelig over the top. Først og fremmest er det Freddy WR.UP hvilket vil sige, at de har den unikke pasform der fremhæver ens former, og specielt fremhæver ens bagdel. Men derudover er det en lædermodel, som har de flotteste rå detaljer på benene. Jeg synes personligt, at disse er bedre end den almindelige Eco-leather model, det er som om, at stoffet er kraftigere, og samtidig er det mindre skinnende og mere råt. Jeg har gået med dem non stop i 14 dage nu, og jeg ved slet ikke, om jeg nogensinde kommer ud af dem igen? Èn ting er i hvert fald helt sikkert, de har erstattet mine almindelige sorte Freddy’s som jeg bruger som gå-i-byen-bukser. Fremover bliver det disse (Ja, jeg har altid kun ét par gå-i-byen-bukser, og ja, det er også det jeg kalder dem i daglig tale) Du kan vinde et par Freddy WR.UP fra basic kollektionen, til en værdi af 750 kr på min Instagram HER! Men jeg har også en rabatkode, der gælder til ALTFITFASHION så du selv kan opdatere din back to school gaderobe, eller nuppe et par gå-i-byen-bukser.

RABATKODE:
10% PÅ ALT: SPAR10FF
(Gyldig t.o.m d. 30. September)


FREDDY WR.UP ECO-LEATHER BIKER / SKO / LIGNENDE TASKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: AUGUST 2016!