En primer til håret? .. JA TAK!

GOODIEBOX: AUGUST 2016!


It’s here! Månedens GOODIEBOX tema er Bloggers Choice, hvilket betyder, at produkterne er særligt udvalgt af bloggere herunder bl.a. Mascha Vang samt bloggernes forskellige tips til produkterne. Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen HVORDAN GØR I DET GOODIEBOX?! Jeg har nævnt adskillige gange, at Goodiebox må have spioner ude, for at lukse rundt og finde ud af PRÆCIS hvad det er, som jeg mangler, eller gerne vil prøve. Konceptet er simpelt: Et månedligt abonnement på skønhedsprodukter til en værdi af langt mere end man betaler. Men Goodiebox rammer bare spot on! For ikke så længe siden skrev jeg et blogindlæg omkring mine all-time favorit produkter i al min tid som Goodiebox-modtager, og her nævnte jeg The Wet brush OG at den desværre var gået i stykker – Hvad modtager jeg denne gang? Et styk spritny wet brush! Hvordan gør de det?!

Udover børsten indeholder boksen i denne måned en lille parafume fra Clean ‘Rain’, en håndcreme, en vippeprimer fra Benefit, og en honey bronze tinted facegel fra The Body Shop. Og Goodiebox’s spioner har opdaget, at jeg længe har tænkt på, at jeg gerne vil prøve en parfume fra Clean, uden at have nogen idé om hvilken jeg gerne ville prøve, og så de sendte mig en denne gang. De vidste også, at jeg ELSKER alt hvad der giver mit ansigt kulør, at jeg gerne vil begynde at pleje mine vipper og overveje at droppe de kunstige, dog glemte de, at jeg ikke bruger håndcreme (Oh well, 4 ud af 5 er nu meget godt alligevel) ..

Wet brushen er præcis som den skal være, jeg bruger aldrig andre hårbørster, fordi de er de mest skånsomme. Parfumen fra Clean dufter ualmindelig frisk, og så er det en roll on parfume, som gør, at den påføres meget præcist på de steder man ønsker. Størrelsen passer perfekt til en clutch man medbringer i byen. Honey Bronze Tinted Facegel fra The Body Shop, har en meget lækker konsistent og er faktisk yderst blødgørende. Den bruner ikke huden yderligere, men den fremhæver den kulør man i forvejen har (Såfremt man nåede at få en med vores “sommer” vejr) .. Benefit They Are Real tinted lash primer har 2 funktioner, den er dels plejende overfor vipperne, hvilket jeg synes er vigtigt. Men den hjælper også med at forlænge vipperne.

Du kan som regel nå at få denne måneds Goodiebox, hvis du er hurtig til at bestille, da de hurtigt bliver udsolgt.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 593 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3:

1. WET BRUSH
2. CLEAN EAU DE PARFUM
3. BENEFIT THEY ARE REAL TINTED LASH PRIMER

Goodie-Grade:
9/10


WET BRUSH / THE BODY SHOP HONEY BRONZE TINTED FACE GEL / BENEFIT THEY ARE REAL TINTED LASH PRIMER / BALANCE ME HAND CREAM / CLEAN EAU DE PARFUM(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En primer til håret? .. JA TAK!