Sådan booster du din hårkur!

Sådan farver jeg mine hair extensions!

Heeej guys! Jeg får simpelthen så mange spørgsmål omkring min hårfarve og mine extensions. Jeg har før skrevet omkring hvordan jeg farver mit hår gråt, dette indlæg kan du finde HER! Og det er heller ingen hemmelighed, at jeg bruger hair extensions fra CHLOES! Farven er ASH BLONDE #60 og er altså ikke i nærheden af grå, men det gør absolut ingenting, fordi du kan nemt farve dine extensions uden at skade dem. Dagens indlæg kommer derfor til at handle om hvordan jeg farver mine hair extensions.

På billederne her ses MARIA NILA BLACK og MARIA NILA WHITE! Hvordan disse anvendes nærmere kommer der et indlæg op omkring IMORGEN! Der er nemlig rigtig mange der spørger, hvorvidt jeg køber dem grå, og hvis ikke, hvordan jeg så får dem grå. Der er en udbredt opfattelse af, at ens hår skal være helt platin for at blive gråt, men det er SLET ikke nødvendigt. Som i kan se, er disse extensions ikke platin blonde, men alligevel er den grålie farve opnået fuldstændig uden hårfarve og afblegning.

Det jeg egentlig gør er, at så snart jeg modtaget mit hår så vasker jeg det rigtig godt igennem med silver shampoo, og skyller det herefter ud. Dernæst anvender jeg en grå hårkur. Enten på samme måde som jeg farver mit eget hår gråt (Indlæg HER!) Eller som noget helt nyt, gjorde jeg det idag med disse Maria Nila produkter, som også fungerer fint (Kommer i morgen). De SKAL først vaskes i silver shampoo, for grå hårkur i gylden blondt hår, bliver altså grønt, hvis IKKE håret først er vasket i silver shampoo! Ved at bruge en grå hårkur fremfor hårfarve, anvender jeg kun produkter der faktisk plejer håret til at farve det, og derfor tager mine extensions absolut ingen skade af det. Det er en ualmindelig dårlig idé, at anvende både hårfarve og afblegning i extensions, de går simpelthen i stykker af det. Men modsat vores rigtige hår, så tager hair extensions RIGTIG godt imod farve, og derfor er det simpelthen unødvendigt at anvende rigtig hårfarve, som jo skader håret.

Jeg vil altid anvende de absolut bedste produkter til mine hairextensions, fordi jeg simpelthen ser det som en investering. Brug den mest fancy hårkur/balsam/hårolie du har, fordi det forlænger simpelthen dine hair extensions levetid. Jeg vasker og farver dem kun lige når jeg modtager dem, og måske én enkelt gang mere et par måneder efterfølgende, hvis farven er falmet. Den falmer heldigvis utroooolig langsomt ved hair extensions, fordi de ikke udsættes for tilnærmelsesvis så meget som ens eget hår gør.

For at opnå det mest naturlige look, så anvender jeg kun halvdelen af det helt nye hår, og fortsætter med at anvende halvdelen af de brugte og lidt mere slidte extensions. Jeg synes personligt, at helt nye extensions er alt for shiny, og barbielook agtige, så jeg blander dem altid sammen, sådan at teksturen overall er mere naturlig, fremfor at gå fra helt slidt, til helt nyt og blankt hår. Det giver også nogle pænere overgange til når man får nye extensions. Jeg bruger kun ca. 2 – 3 pakker om året, fordi extensions fra Chloes bare holder de her 4-5 måneder. Jeg har prøvet adskillige forskellige brands, men man får bare LANGT mere for pengene hos Chloes. Det er værd at nævne, at håret er 50 cm langt og der er hele 140g hvilket er flere gram end de fleste andre steder, håret er nemlig kraftigt fra clips til spidser.

Til sidst så kommer alle Chloes extentions med en kurvert hvor der står “Try me” Her ligger én tot extensions (Med clips i) som du kan åbne, sætte i håret, og se om farven matcher. Såfremt den ikke gør, så kan du uden problemer retunere hele pakken og få pengene retur. Det er altså en service der ikke ses andre steder, og som er jeg stensikker på, afholder utrolig mange fra at shoppe extensions over nettet, men som istedet går til frisører og betaler overpris (!!!)


CHLOES HAIR EXTENSIONS ASH BLONDE #60
14087732_10210147402103646_550356609_oDSC06431

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan booster du din hårkur!