Min oversize efterårs musthave!

GOODIEBOX: SEPTEMBER 2016!


Endelig er den her! Min GOODIEBOX! Månedens tema er Get your glow on – Og ser i, det er et tema, som jeg kan forholde mig til.   Konceptet er simpelt: Et månedligt abonnement på en boks med skønhedsprodukter til en værdi langt højere, end prisen man betaler. Den nemmeste og billigste måde at afprøve nye produkter på. Denne gang er der 6 produkter at finde herunder en selvbruner, ansigtsrens, eyeliner, bronzer og highlighter, fugtighedscreme og en speciel renseklud.

Jeg blev simpelthen så glad da jeg så, at der var en selvbruner fra Vita Liberata. Det er et luksusmærke indenfor selvbrunere, som jeg længe har kigget på, dog aldrig prøvet før nu. Der er super meget farve i den, og den indeholder Marula olie, som jeg ved er rigtig godt for huden. Hvis jeg husker rigtigt, så mener jeg, at Marula olie også har en anti-aging effekt på huden. Jeg ved desuden, at mærket kan fåes på Cocopanda HER!  Jeg blev også rigtig glad for endnu engang at se et produkt fra Naobay, denne gang en fugtighedscreme. Mærket kender jeg udelukkende via Goodiebox, men jeg er gået hen, og er blevet rigtig glad for det. Den dufter hel overvældende lækkert og friskt af citrus, og konsistensen er super let og nem at fordele. Rensekluden fra Human+Kind er beregnet til at fjerne makeup og eksfoliere huden. Eftersom jeg bruger vådservietter, kan det meget nemt tænkes, at denne kunne erstatte dem. Eyelinen er røget direkte ned i min makeuppung, for den SKAL jeg bruge. Jeg er ret så vild med bronzer og highlighteren, den har sådan en smart lille størrelse, så den er nem at have i tasken, jeg har dog ikke prøvet den, men farver ser rigtig fine ud.

Du kan stadigvæk nå at få fat på denne boks, men du skal slå til nu, for de bliver hurtigt udsolgte.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 795 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3
1. VITA LIBERATA SELF TANNING TINTED LOTION
2. NAOBAY OXYGENATING CREAM MOISTURIZER
3. LORD & BERRY LINE/SHADE

Goodie-Grade:
7/10


HUMAN+KIND DEEP CLEANSING CLOTH / LORD & BERRY LINE/SHADE / MANNA KADAR BRONZER & HIGHLIGHTER / NAOBAY OXYGENATING CREAM MOISTURIZER / VITA LIBERATA SELF TANNING TINTED LOTION / HUMAN+KIND WASH-OFF FACIAL CLEANSER
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oversize efterårs musthave!