SÅDAN VOKSEDE MIT HÅR NÆSTEN DOBBELT SÅ HURTIGT !!!

Min oversize efterårs musthave!

Heej guys! Jeg fik ENDELIG min cardigan, og jeg har også gået med den hele ugen (Det må man godt med en cardigan ikke?) Anyways den er fra BOOHOO og jeg har den både i ‘Stone’ og nu i denne mørkegrå farve, som er en af mine yndlings farver til overtøj. Den er onesize, og jeg synes simpelthen bare, at det er det absolut hyggeligste stykke tøj jeg har, og jeg elsker den bare til dagligt, fordi jeg kan putte mig i den under mine forelæsninger. Er jeg den eneste der hopper i hyggeligt tøj til forelæsninger? Anyways, hvis du selv er typen, så er denne mit bedste bud!

RABATKODE:
50% PÅ ALT TIL BOOHOO: SAVE50
(Gælder indtil midnat)

RABATKODE:
10% TIL ALT PÅ FITFASHION: SPAR10FF
(Gælder indtil d. 30. September)


CARDIGAN / BUKSER / STØVLER 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN VOKSEDE MIT HÅR NÆSTEN DOBBELT SÅ HURTIGT !!!