GOODIEBOX: SEPTEMBER 2016!

På tur i Odense ..

Heeej guys! I weekenden har jeg jo været i Odense med mi veninde Ditte for at besøge vores veninde AnneSophie, hvor vi bl.a. i fredags var i byen. Vi havde aftalt, at vi ville bruge lørdagen stille og roligt på at gå lidt rundt i Odense by og shoppe lidt. Jeg var temmelig imponeret over, at disse svaner var så tamme og ikke mindst fotogene, så jeg kunne ikke dy mig for en sød lille photo opportunity. Vi var desuden også i Magasin hvor Ditte var på rov efter en læbepomade, og inde i en interiør butik hvor vi alle tre på én gang, gik ind i deres dobbeltglasdøre  (Fordi det åbenbart er umuligt ikke at kvaje sig, uanset hvad man foretager sig?) .. Vi fik blandet noget bland selv slik, og så afholdte vi desuden filmaften i stuen med madrasser og dyner. Det var super hyggeligt, og eftersom AnneSophie er medicinstuderende, så syntes Ditte og jeg, at det var en god idé, at hun lige målte vores puls fordi vi ikke selv kunne finde den, og så kom vi lidt i tvivl om, hvorvidt vi så egentlig var i live? (Men det er vi, bare rolig) Om søndagen fik os noget lækkert morgenmad inden Ditte og jeg tog tilbage til Aalborg. Det eneste dårlige ved weekenden var, at den gik ALT for hurtigt!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: SEPTEMBER 2016!