Ovale makeupbørster, bronzing & contour kollektioner

GOODIEBOX: OKTOBER 2016!


Det er min yndlings tid på måneden, nemlig GOODIEBOX TID! Denne box er lavet i samarbejde med Magasin og indeholder i denne måned 5 produkter herunder: En eyelash serum, body butter, ansigtsmaske, fingerhandske til at fjerne makeup med, og en pore minimiser. GOODIEBOX er et månedligt abonnement på en skønhedsboks fyld med lækre produkter til en værdi af langt mere end man betaler.

Først og fremmest så ELSKER jeg body butters fra The Body Shop sådan helt generelt, så den var jeg egentlig meget begejsteret for at se. Det er en limited edittion med ‘Spiced Apple’ duft, og den dufter rigtig lækkert, og meget julet. En af de andre ting der sprang i øjene på mig var øjenvippe serumen, fordi jeg rigtig gerne vil pleje mine vipper noget mere, og jeg håbe på nogle gode resultater. Jeg ka se, at den har en værdi af 399 kr, så jeg tænker, at den virkelig må være god?  Jeg er i hvert fald rigtig spændt på, at begynde ta bruge den. Jeg synes at ansigtsmasken er meget interessant, fordi der ikke blot er til én gang, men man skal selv blande den, det synes jeg egentlig er ret så sjovt. Cremen fra Balance Me som er en pore minimiser, den udfylder ens pore og fine linjer, og derfor får huden til at se yngre ud. Jeg elsker den slags produkter i min Goodiebox for det er lige netop den slags jeg aldrig selv ville gå ud og købe, men som jeg ELSKER at bruge!

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 916 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3
1. EVITALASH ADVANCED EYELASH SERUM
2. THE BODY SHOP BODY BUTTER
3. MIQURA GOLDEN MODELLING MASK

Goodie-Grade:
8/10


GLOV QUICK TREAT / REVITALASH ADVANCED EYELASH SERUM / BALANCE ME PORE MINIMISER / THE BODY SHOP BODY BUTTER / MIQURA GOLDEN MODELLING MASK
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovale makeupbørster, bronzing & contour kollektioner