Sweet Camomile

Marble nails

Heeej guys! Jeg har simpelthen fået lavet de aller fineste negle hos NAIL REPUBLIC og jeg er bare super glad for dem. Designet er nemlig det helt vildt populære og moderne marmor. Hvor sejt er det ikke lige? Det var faktisk hendes aller første gang med at forsøge at lave disse marmor negle, så det var lidt et eksperiment, men jeg synes resultatet er blevet rigtig flot, nu mangler jeg bare iPhone- og Macbook coveret i marmor design og så er den vist helt hjemme!

BOOK DIN TID HER!


NAIL REPUBLIC

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet Camomile