Milk_shake silver shine & Rabatkode!

Ovale makeupbørster, bronzing & contour kollektioner


ENDELIG! Jeg har som så mange andre også ønsket at få fingrene i disse ovale makeupbørster som har prydet Instagram det seneste stykke tid. And now it finally happened! Jeg ved at man kan få både dyre og billige varianter af dem, men valget faldte altså på disse fra Hot Makeup, hvor de er på tilbud på COCOPANDA. Jeg ved om nogen, at der er virkelig stor kvalitetsforskel på de forskellige makeupbørster, og derfor ved jeg, at det er ikke her hvor man skal gå ned i kvalitet. De bedste børster kan gøre underværker for discount makeup, ligeledes kan kvalitetsmakeup være en katastrofe med discountbørster. Så man skal aldrig gå ned på udstyr.

Hvis du selv genre vil prøve disse ovale makeupbørster, så vil jeg gerne anbefale dem fra Hot Makeup, og hvis du blot vil prøve enkelt eller 2 så skal du have fingrerne i FACIAL BRUSH NO. 1 og FACIAL BRUSH NO. 3 No. 1 kan bruges til at fordele stortset alt din ansigts makeup herunder både pudder, foundation, blush, contour mm. Det er den du primært vil bruge, og uden tvivl kommer til at bruge. Dernæst vil jeg anbefale No. 3 fordi det er en mindre variant af den samme, og den kan bruges til concealer under øjene eller contour, ligeledes til både flydende- eller pudder produkter. Hvis du blot har disse 2 børster er du godt dækket ind. Jeg synes faktisk de er rigtig gode, og meget nemme at anvende, og så kan jeg rigtig gode lide hvor præcist man kan fordele sin makeup på.

Jeg har også længe holdt øje med BRONZING COLLECTION fra Hot Makeup, som jeg synes har nogle virkelig smukke farver, både ift. bronzing, blushes, og highlighting. Som man kan se på billederne så er de blandede i farverne som giver det mest naturlige look, og alle farverne indeholder ligeledes shimmer. Jeg har viiiiiiirkelig eyet denne box længe, fordi jeg synes bare den er lækker. De 4 små farver er øjenskygger (De selvfølgelig bare bruges i ansigtet hvis man ønsker) Men de matcher de fine bronzing farver i de her lækre shimmer jordfarver. CONTOUR BOXEN er foruden det åbenlyse som er, at der er alle former for contour- og colorcorrecting farver, så indeholder den også en contour børste med børste i begge ender. For prisen så synes jeg egentlig, at det er et knald godt bud på en eventuel julegave? Eventuel til en veninde eller lillesøster (Eller til mig? Har sikkert opbrugt den inden jul #MakeupAddict) Den gule, grønne og lilla farve er til color correcting hvor den lilla opliver kedelig hud, mens hhv. den grønne og gule nedtoner hudens rødlige nuancer. Der er desuden adskillige nuancer til contour, og en lys farve til highlighting. Det er lidt en all-you-need indenfor ansigtsmakeup.

DER ER OP TIL 20% PÅ ALLE HOT MAKEUP PRODUKTERNE HER!


CONTOUR BOX / SHADOW COLLECTION / BRONZING COLLECTION / FACIAL BRUSH NO. 1 / FACIAL BRUSH NO. 3 / EYEBROW BRUSH NO. 5 / CONCEALER BRUSH NO. 6

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk_shake silver shine & Rabatkode!