NIKE - TAG 3 BETAL FOR 2 ?!

ASOS BEAUTY CALENDER GIVEAWAY!


Annonce

Heeej guys! Jeg har simpelthen den FEDESTE giveaway til jer i samarbejde med ASOS! De har nemlig lanceret deres helt egen ASOS BEAUTY CALENDER Med hele 24 låger, og 24 skønne produkter i. Den har en værdi af 499 kr. 

Jeg er helt vild med kalenderen, for jeg har nemlig både luret og læst lidt, og jeg VED at det er nogle fantastiske produkter der gemmer sig deri. Jeg har viiiiirkelig haft svært ved, ikke selv at åbne alle lågerne med det samme, men jeg gemmer den altså til jul! Jeg synes, at det er den ultimative gave man kan give sig selv, eller en man holder af inden jul. Og nåårh ja, det bedste er vel, at man kan vinde den her hos mig? Asos har desuden lavet en GAVE GUIDE! Som jeg synes er super smart. Den kan virkelig hjælpe dig med, hvad du skal købe af julegaver, uanset om det er til ham eller hende, eller en stor eller lille gave – Tjek den ud HER!

VIND ASOS BEAUTY CALENDER:
LIKE INDLÆGGET &
KOMMENTER HVORFOR DU GERNE VIL VINDE!
(Vinderen trækkes d. 17. November)


ASOS BEAUTY CALENDER (Sponsoreret indlæg)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

82 kommentarer

 • Pernille

  Jeg vil super gerne vinde denne julekalender fra Asos da jeg elsker deres hjemmeside og simpelthen bare må eje den kalender 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Ville være en perfekt fødselsdagsgave til mig selv 🎅🎅🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ❤️ Asos og ville elske at vinde denne julekalender 😍🍀🍀🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil så gerne vinde, da året jul bare bliver noget lort. Min familie er i strid med hinanden, og jeg ender med kun at skulle holde jul med mine forældre. Desuden er jeg på su, så der er ikke råd til nogen julekalender i år, og enhver julestemning ville glæde i en tid med eksamener og konflikter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina B. O.

  Hmm hvorfor ville jeg vinde? Jeg kan komme med et hav af forklaringer og gode grunde omhandlende besværlig hverdag, vinterdepression, bråug for nye impulser, og en hulens masse andet, men har vi ikke alle sammen det sådan? I stedet vil jeg hellere sige at det bare ville være skønt med en lækre ting der kan forsøde ens hverdag. ❤️🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Møller

  Uha det ville være fedt at vinde, så jeg kunne prøve nogle af alle de lækre ting der er i 😍☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg vil gerne vinde da jeg lige er blevet mor for første gang og trænger til lidt lækre produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde deres julekalender, da jeg altid har ville have en julekalender der indeholder beauty ting og jeg synes den ser virkelig god ud og det ville gøre min jul 100% gange bedre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Åh hvor jeg dog ønsker mig at vinde! Jeg har termin her D. 26/11, så jeg er derfor nybagt mor her til juletid. Det ville være den ULTIMATIVE selvforkælelse til en ny mor som i den grad kommer til at have brug for nogle lækkerier 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg ikke før har haft andet end en chokoladejulekalder. Jeg elsker Asos i forevejen og forestiller mig ikke andet end de har fundet på en fantastisk kalender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig den, da jeg er studerende og de få penge jeg har bliver brugt til julegaver. Kunne være super lækkert med noget selvforkælse 🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nielsen

  Jeg står i den uheldige situation at jeg ingen indtægt har haft de sidste to måneder. Så derfor kunne jeg utrolig godt tænke mig at vinde den her lækre sag. Alternativet bliver den billige i fakta til en 10’er, med dårligt billig chokolade, så vil jeg næsten hellere undvære ;). Men en julekalender skal man da næsten have😋.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil gerne vinde den til min datter Signe :) Hun skal forkæles <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadiya

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg de sidste år har fået øjnene op for hvor gode beauty-kalendere er (NÆSTEN ligeså gode som chokoladejulekalendre), men jeg har kun prøvet én slags, så jeg ville elske at få prøvet denne fra ASOS. Krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes det kunne være så hyggeligt med en lille gave hver dag i december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Vil virkelig gerne vinde fordi jeg synes ASOS er den fedeste hjemmeside, med nogle vildt fede produkter!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg næsten aldrig har haft en julekalender. Plus så synes jeg asos er den fedeste side med de fedeste ting ever❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil gerne vinde fordi at jeg aldrig har prøvet en beauty-kalender før og det ville være rigtig spændende at prøve 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil gerne vinde Asos beauty-kalender fordi jeg aldrig har prøvet en beauty-kalender før og det ville være rigtig sjovt at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Buur

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg aldrig har prøvet sådan en stor jule kalender før. Og elsker at læse dine blog indlæg. <33:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Santhya

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg gerne ville prøvet noget nyt i år.
  Jeg er ikke kristen og derfor holder jeg /min familie ikke jul. Så det ville være sjovt og spændene med at vinde noget ting istedet for slik. Slik er godt, men når man er på diet, så går det ikke med slik. Så selvforkælelse med noget ting fra asos kunne være fedt. :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Folmer

  Jeg vil gerne vinde da jeg jeg elsker både Asos og julen så det ville da være en super fed gave☺️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg vil bare gerne vinde fordi jeg er en (sød og rar, lol) fattig studerende, der elsker jul (og din blog) hehe :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg elsker asos! Og synes jeg trænger til lidt forkælelse her i vinterens kulde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg ville elske at vinde den! Ville give den til min søster. Hun fortjener at blive forkælet i en travlt tid med flytning og skole😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Årh, det vil være rigtig lækkert! Det ville jeg være rigtig taknemlig for at vinde sådan en lækker kalender, og da pengene ikke rigtig er til det🍀🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det ville være super fedt at vinde en lækker julekalender, så man kan blive forkælet med en ting hver dag frem til jul. :-) Som studerende er det ikke lige det jeg har penge til selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg vil meget gerne vinde denne pakkekalender, da julen bliver bare lidt bedre med gaver – store som små 🎅🏼 Og så går hele december-budgettet på gaver til familie og venner, så det ville være rart med lidt selvforkælelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ville give den til min veninde som fortjener noget forkælelse til sig selv efter en svær graviditet og for tidlig fødsel . Julen handler om at give kærlighed og det kan hun få ved de lækre ting i sådan en lækker julekalender så hun kan blive hot milf 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville elske sådan en fin pakkekalender! Jeg er studerende på SU, så min december ville bare blive endnu bedre med denne 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Jeg ville elske at vinde sådan en pakkekalender, men ikke til mig selv, men til min søster.
  Min søster er gravid for første gang, og jeg har lige fået at vide i dag, at det bliver en dejlig lille dreng jeg skal være moster til i april.
  Min storesøster elsker jul og især gaver, og en pakkekalender ville gøre hende jul endnu bedre.
  Så af alle mennesker jeg kender, så fortjener hun helt sikkert at en dejlig pakkekalender her til jul.
  Det ville gøre mig så glad at give hende den kalender, nu når hun giver min en dejlig lille nevø snart 😍
  Mange hilsner fra den kommende moster 👶🏼💙👩🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Jensen

  Jeg ville ELSKE at vinde denne skønne julekalender, da de eneste julekalendere jeg nogensinde har haft, er de billige chokolade kalendere til 10-20 kr eller quicks skrabe julekalender. Det er bare lidt federe at få en makeup-overraskelse hver dag, frem for et stykke chokolade (selvom chokolade bestemt ikke skal undervurderes!) 💜

  Jeg krydser alt hvad jeg kan, for at jeg bliver den heldige. Når det så er sagt ønsker jeg alle andre held og lykke i konkurrencen, og en god jul når den tid kommer 💜🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Ringbæk

  Waow en lækker giveaway! 😲
  Jeg vil super gerne ville den fine julekalender, da jeg simplethen bare elsker julen så meget. Og hvad er så bedre end at pakke en lille gave op hver dag, som en nedtælling til den store dag? En dag hvor kærlighed, hygge og gamle traditioner spiller en kæmpe rolle i mine øjne. Jeg er lige nu i USA for to måneder og kommer hjem til julemåneden, så det ville være perfekt hvis denne julekalender stod der hjemme og hentede på mig, så jeg kan få julemåneden og julestemningen sparket ordentlig igang! 🎄
  Julen er hjerternes fest, og mit hjerte ville blive så glad for at vinde denne julekalender 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg vil sindssygt godt vinde denne kalender, fordi jeg bruger flere timer på Asos hver dag, og jeg har gået og gjort mig lidt lun på denne sag <33 Havde fundet en kalender jeg godt ville have, men den er umulig at få. Så det ville være så lækkert med denne!! Knussss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det ville være fantastisk at vinde denne skønne kalender. Så ville der være et lyspunkt i hver eneste dag i en ellers trist og grå eksamensperiode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg elsker juuuuul jul jul! ☃☃☃☃ sådan en kalender ville være en fantastisk forkælelse for en juleglad-SU ramt pige som mig. 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Jeg er kæmpe ASOS-fan og kæmpe december-fan. Jeg ville elske og glæde mig til at åbne denne fantastiske julekalender hver dag indtil den 24. december. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Jeg er kæmpe ASOS-fan og kæmpe december-fan. Jeg ville elske og glæde mig til at åbne denne skønne julekalender hver dag indtil den 24. december. Den ville bestemt forsøde en december med læseferie og forberedelse af mine 3 sidste eksaminer på Universitetet. <3 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil såååå god vinde den. Til min datter som har yderst trange kår ( påstår hun ).Hun er verdens største glimmergås og brokker sig konstant over at hun ikke kan hugge make-up etc fra sin mor. Det kan veninderne nemlig og hun har åbenbart verdens mest nederen mor, der ikke går med make-up eller har noget som helst af interesse. Det arme barn😂;-). Det ville være fedt, at kunne udskifte chokoladekalenderen med en beautykalender. Måske ville den ligefrem bidrage til, at barnet i modydelse helt selv deltager aktivt i husarbejdet og derved bringer julefred og puster engleglimmer støv på matriklen. Ohhhh joy det ville være totalt win-win:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville elske at vinde den, da jeg har crushet på den i jeg ved ikke hvor lang tid! Har ønsket mig den siden den kom ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Schirmer

  Det ville varme mit lille julehjerte, at vinde en kalender som denne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg vil gi den til min søde datter. Hun vil eeeelske den😍 Hun ønsker sig brændende sådan en kalender, synes dog bare de er vanvittig dyre, så det ville være skønt at blive den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie HB

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg som fattig studerende ikke har råd til den her slags lækkerier, så derfor kunne det være super fedt at vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie HB

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg som fattig studerende på SU, ikke selv har råd til så meget selvforkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Sørensen

  Det kunne være en fantastisk gave at vinde, da jeg er 15 år gammel, og har tabt 9 kilo, uden nogle støtte fra min mor, da hun ikke tror på at jeg kan tabe mig. Gaven vil både gøre mig glad, men vil også give mig den fortsatte motivation til at nå mit mål, og modbevise min mor😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Jeg kunne skrive en lang kommentar omkring at jeg er en fattig studerende som ikke vil have råd til sådan en lækker julekalender.
  Men vil endelig bare skrive, at jeg vil være rigtig glad, hvis jeg blev den heldige vinder, fordi så vil det være min fødselsdagsgave til mig selv, da jeg fylder år d. 16 november. En fødselsdagsgave som jeg vil kunne nyde og glæde mig rigtig meget over at åbne hver dag i december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil gerne vinde da jeg virkelig trænger til nogle nye lækre produkter! Derudover ville det den perfekte julekalender 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carola

  Jeg vil rigtig gerne vinde ASOS-julekalenderen, da det er min absolutte yndlings-hjemmeside! Desuden er jeg på SU og lige flyttet (langt væk) hjemmefra, så det ville være skønt med noget julestemning på mit værelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi E.

  Jeg vil virkelig gerne vinde, da jeg ikke har nogen julekalender i år og hvilken ville være bedre end denne ?? Den kan kun være perfekt, når den er fra asos ;-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg vil så gerne vinde, fordi jeg har brug for at få den bedste december måned ever! Jeg har haft et på vildt hårde måneder, efter at min kæreste og jeg har haft en del problemer, og jeg har haft en periode, hvor jeg bare har haft det virkelig dårligt med mig selv.. Så nu går jeg all in på træning, sund kost og total velvære! Og velvære er jo bare beautyprodukter, som jeg jo bare eelsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Lækkert med ekstra beauty, Kunne ønskes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg er godt i gang med at lave en julekalender til min kæreste, og det da kunne være fedt også at have en selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde fordi jeg så har en ekstra fødselsdagsgave til mellemste-datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fordi min kæreste arbejde i Østrig de næste par måneder, og en lækker julekalender ville helt sikkert hjælpe på det, at jeg er alene hele julen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde den lækre kalender, da jeg har været inde og lure på den flere gange… Meen.. man må jo ikke give sig selv en julekalender vel? S hvis jeg nu vandt den, så ville det være helt perfekt :) Jeg er også igang med at lave en pakkekalender til min mor og har allerede ordnet den til min bror og skal så til at finde på noget til kæresten også. Så jeg synes lidt, at jeg også har fortjent en i år og en Beauty Kalender ville bare være det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Fordi det lyder som helt fantastisk forkælelse hver dag i december❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville simpelthen være perfekt da pengene ikke er store nok til at bestille en kalender selv i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Carstensen

  Jeg vil enormt gerne vinde, for jeg er ikke den der forkæler mig selv med sådan en luksus… kunne være dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg skal skrive eksamen hele december, så det vil være fantastisk at kunne åbne en lækker låge hver dag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva j

  Fordi jeg ville elske al den forkælelse i december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ligeså kliche som det lyder, så kliche er det! jeg er lige blevet droppet af min – nu ekskæreste, er også lige flyttet til en ny by, med nyt studie og nye mennesker. Og det er jo sjovt nok, men det er også lidt hårdt med kærestesorger, og ikke at kende nogen godt endnu. derfor prøver jeg at forkæle mig selv lidt, men kontoen er allerede i minus (..og har været det et stykke tid..) så det bliver sjældent til mere end discount-chokolade..
  Håber solen vil skinne lidt på mig, så jeg kan vinde denne ûber lækre julekalender! Det ville være perfekt med en daglig lille gave :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker gode produkter, men holder mig oftest til de samme selvom jeg trænger til fornyelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har liket og delt på min blog :) Det ville være skønt med en beauty julekalender i år. Jeg vidste ikke ASOS lavede dem og jeg vil rigtig gerne prøve den :) På en SU og med Leukæmi er budgettet ikke så stort, så det ville være en fantastisk præmie at vinde, som kunne forsøde julemåneden :)

  Julekram fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Åh det er sørme længe siden jeg har haft en pakkekalender. Den her er lige noget for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde fordi jeg skal trøstes…er ikke kommet over chokket, at mit hjemland har valgt “ham der” som præsident :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Åhh, ville være så skønt med selvforkælelse, og jeg ville elske små overraskelser hver dag i december.
  Såå mange år siden jeg har været heldig at eje en pakkekalender, og jeg håber på held;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ville rigtig gerne forkæle mig selv (også) i december måned..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhhhh, jeg krydser fingre! Jeg elsker beauty-produkter og ville glæde mig til hver dag, hvor man kunne føle sig lidt som et barn igen og forventningsfuldt åbne en ny låge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Savannah Bruun

  Det ville være så fantastisk at vinde den mest fordi det super dejligt at få en chokolade kaldener men en Beauty boks og ville klart bruge den mens jeg er på efterskole til at få en god dag hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KatjaNA

  http://sandyesko.dk/2016/11/asos-beauty-calender-giveaway/

  Da jeg ikke selv får en julekalender i år kunne det være lækkert at vinde den her også fordi at asos er en af min ynglings side at købe ind🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina tange Nielsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde kalenderen fordi at jeg selv lige har være inde på Asos og kigget på den. Og den ligger også som “syntes godt om” på min profil. Men jeg syntes bare ikke at jeg har pengene til den i år. Når jeg jo også skal til at købe en hel masse julegaver til andre. Og at jeg er total julegave crazy og kan ikke styre mig med at give gaver. Så det kunne være rigtig fedt hvis jeg vandt. Knus, og god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Nielsen

  Hey Sandy! Jeg kunne super godt tænke mig at vinde denne julekalender, fordi at jeg ikke selv får nogen julekalender i år, og har desværre ikke pengene til at købe en selv.. Jeg har altid ønsket mig en pakkekalender, og også denne fra Asos! Udover det så tak for dine gode blogindlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Helene

  Hej Sandy, jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne julekalender, da pengene er meget stramme i år pga ingen job og huslejestigning, så ville være så Nice at kunne forkæle sig selv hver dag med denne… btw. Elsker din blog, syntes du skriver om mange interessante og vigtige emner 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hejsa Sandy😂❤️
  Jeg vil syyygt gerne vinde denne skønne kalender fordi jeg faktisk har kigget rigtig meget på nogen forskellige beauty kalendere men…. det har jeg sgu ikke lige pengene til så det kunne da være super dejligt at vinde den her
  Kh Laura👋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg ingen julekalender får :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde, fordi det helt sikkert er enhver piges drøm at kunne få lov til at åbne en låge hver dag hvor der gemmer sig et skønhedsprodukt inde bag. Og så vil jeg også gerne dele den med min mor, da jeg synes hun trænger til at blive forkælet! Derudover så er december måned og vinter generelt bare måneder hvor vejret er koldt og man går og er lidt små deprimeret – så vil sådan en kalender med garanti få smilet frem på selv den mest triste gråvejrsdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg trænger til lidt forkælelse, og jeg har aldrig haft sådan en lækker julekalender før :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Mørk

  Den er sgu da for lækker! Kunne vildt godt tænke mig at vinde den, da der ikke rigtig er råd til at købe julekalender i år, og dette ville simpelthen være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Årh den ville jeg elske at vinde. Jeg har ikke selv købt nogen julekalender, da pengene simpelthen ikke er til det. Jeg var ikke klar over ASOS havde en julekalender, og jeg kan kun forestille mig alle de smukke produkter der er i den. Fingrene er krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma G

  Kunne super godt tænke mig at vinde denne her lækre pakkekalender ! :) får ikke nogen pakke kalender i år fordi jeg lige har mistet mit job og endnu ikke fundet et nyt. Ville super gerne ha lidt forkælelse til mig selv da pengene så ikke er der til det. ❤️ Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Topholm

  Jeg vil gerne vinde julekalenderen, da jeg er studerende og godt kunne bruge en “lille” ting til at forkæle mig selv, nu når SU’en ikke altid rækker…. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Fuchs

  Jeg ville elske at vinde denne julekalender. Jeg er storforbruger af asos! Og det ville være den lækreste fødselsdagsgave at få 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE - TAG 3 BETAL FOR 2 ?!