20-50% PÅ NIKE!

GOODIEBOX: NOVEMBER 2016!


Denne måneds GOODIEBOX har temaet Beauty secrets men for at forklare konceptet kort så er Goodiebox et månedligt abonnement på en beautyboks, der er fyldt med skønne produkter til en 5-6 gange større værdi end hvad man månedligt betaler. Det er en unik måde at få fingrene i de nyeste og bedste produkter på markedet, samt at få lov til at eksperimentere med produkter og brands som man ikke er bekendt med.

I denne måneds Goodiebox var der hele 6 produkter samt et gavekort hvilket jeg vil vende tilbage til. Det mest iøjefaldende produkter nok Maria Nila dry shampoo, mærket er jeg bekendt med, dog ikke netop dette produkt. Jeg er ret så stor fan af Maria Nila, og bruget pt. et af deres produkter til min grå hårfarve (Læs indlægget HER!) Jeg er helt vild med, at der er i denne boks er lidt fokus på “udstyr” herunder både en neglefil og pincet, da særligt pincetten virker rigtig god, den minder meget om den fra Billion Dollar Brows som jeg i forvejen har (Jeg elsker at have mere end én, i tilfælde af, at den skulle blive væk) Sidst men ikke mindst var der både en lip treat, en lip & cheek tint samt en showergel.

Men men men! Det vigtigste og ABSOLUT bedste er gavekortet til FITFASHION150 KR! Det er jo mine absolut YNDLINGS bukser, det er på min top 3 over ting jeg ville medbringe på en øde ø, det er dem jeg går med hver dag – Det er vigtigt! Nøj hvor er jeg begejsteret VIRKELIG! Goodiebox & Fitfashion kombineret det er virkelig spot on! Gavekortets værdi er altså mere end man betaler for en Goodiebox just so you know. Så hvis man er til Freddy WR.UP bukser, så er denne box altså en god handel.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 697 KR ?! + GAVEKORT PÅ 150 KR!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3
1. GAVEKORT TIL FITFASHION PÅ 150 KR
2. MARIA NILA DRY SHAMPOO
3. NUORI LIP TREAT

Goodie-Grade:
8/10


KENNY ANKER BROWS / NUORI LIP TREAT / EMITE LIP & CHEEK TINT / NIVEA SHOWERGEL / MARIA NILA DRY SHAMPOO / APPEAL 4 GLASS NAIL FILE / 150 KR GAVEKORT TIL FITFASHION
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20-50% PÅ NIKE!