MIN PARKA JAKKE!

Jeg har fået lavet mine 3D bryn færdige!


Heeej guys! Jeg var jeg inde hos SALON NEW IMAGE for at få min 2. og sidste behandling. Du kan læse om min første behandling lige HER! Salonen ligger i Klarup ikke langt fra Aalborg, hvor Shirley som er uddannet i England laver permanent makeup. Hun er KNALD dygtig, og hun brænder virkelig for det. Jeg var jo så tilfreds efter den første behandling, men farven falmer ca. 50% så det er helt normalt, at man kommer ind ca. 6 uger efter, for at få farven genopfrisket, og eventuelt tilrettet nogle mindre detaljer. Nogle kosmetikkere påstår, at de kan lave brynene ved én behandling, men for mig at se, så er det en god idé at få dem lavet over 2 behandlinger. Hvis man f.eks. finder ud af, at man ønsker dem enten mørkere/lysere eller rette nogle mindre detaljer, så er det altså en god idé, at man kan komme tilbage og få dem finjusteret.

Jeg har fået en lidt mørkere farve i end ved den første behandling, det er bl.a. fordi vi nu ved hvordan jeg tager imod farven, men også for at give dem en ekstra 3D effekt. Billedet er taget 3 dage efter, og jeg lover, at jeg nok skal dele et sidste billede af mine helt færdige og helede bryn. Der er flere billeder på Salon New Image’s FACEBOOKSIDE. Her opdateres der også men gode tilbud OGSÅ på permanent makeup.

Jeg er i hvert fald vildt tilfreds med resultatet, også selvom det endnu ikke er helt helet endnu, så ved jeg at det bliver godt. Jeg kan virkelig ikke forstå, hvordan jeg har undværet 3D bryn igennem så længe? Altså det synes jeg nærmest er helt underligt at tænke på nu. en nu er jeg jo egentlig bare vant til, at min bryn bare er som de skal være.

Billedet er af mine bryn 3 dage efter 2. behandling, så der er stadigvæk sår – Jeg laver en update når de er helet helt.


SALON NEW IMAGE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIN PARKA JAKKE!