Morocco / Day 1

Lunch at restaurant Taors

Heeej guys! På første dagen i Marokko tog vi til Essaouira Medina hvor vi spiste på restaurant Taros. Denne restaurant har simpelthen den absolut smukkeste udsigt udover stranden (Samme udsigt havde vi faktisk også fra hotellet, men er den ikke bare fantastisk?) .. Hvad der måske ligner kyllingspyd på billedet under er faktisk fisk, hvilket man ikke lige kan se med det blotte øje. Det ærger mig, at jeg ikke fik et billede af f0rretten, for den var faktisk også rigtig lækker. Det var en salat med laks og blæksprutte der var anrettet rigtig fint (Jeg må have været temmelig sulten, siden jeg åbenbart bare angreb retten uden lige at snuppe et billede først?) .. Det sjoveste var egentlig, at den eneste fyr, og den eneste som var engelsktalende nemlig Anthony troede, at blæksprutten var små stykker mozzarella ost, og han havde bare spist det, og tænkt: “Sikke dog en lækker ost”, og det det gik først op for ham ca. halvvejs igennem retten, at det jo var blæksprutte. Oh well.. Den slags er jo heller ikke altid lige nemt .. Eftersom jeg åbenbart bare støvrugede forretten op, så tror jeg ikke engang, at jeg overhovedet skænkede det en tanke om  det var blæksprutte eller mozzarella ost som jeg sad og spiste. Det er vist endda mere flovt, eller er det bare mig? ..


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morocco / Day 1