I Botanisk have / Kaktus & Kobra

Marrakech / At the hotel pool

Heeej guys! Billederne her at taget ved poolen på det andet hotel vi boede på i Marrakech, nemlig hotel Les Jardins de L’Agdal som er et 5 stjernet luksushotel. Det er simpelthen noget af det absolut smukkeste som jeg nogensinde har set. Særligt faciliteterne indendørs var rigtig smukke, og havde det der marokkokanske touch (Desværre fik jeg ingen billeder med hjem af det) .. Jeg kan så lige afsløre, at billederne ikke er redigeret. Nope, dette er altså den helt autentiske morgen udsigt på hotellet med det smukke sollys henover poolen. Så er det pludselig ikke svært at forstå hvorfor man bliver så tryllebundet af Marokko vel?..


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Botanisk have / Kaktus & Kobra